Nu söker vi lärare inom lokalvård

Lernia · Utbildning · 11 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning i Sundsvall är inne i en expansiv fas och inför eventuella kommande uppdrag söker vi nu lärare inom lokalvård (hemservice och sanering).
Vi söker lärare på flera orter i hela Sverige. Skriv därför i din ansökan var du är intresserad av att arbeta!

Utbildning arbetar med uppdrag som innebär utbildning av personer som står utanför arbetsmarknaden. Målet är att våra deltagare efter utbildningen skall få ett arbete. Din roll kommer att vara som engagerad utbildare i vårt uppdrag med inriktning mot lokalvård och hemtjänst.

Som utbildare tar du aktiv del i utbildningen i dess helhet vilket innebär såväl planering och genomförande som uppföljning av utbildningen. Arbetet innebär att utbilda, stimulera och coacha våra deltagare i deras lärande, men även administration, kund- och företagsbesök och rapportering. Du kommer att arbeta både med det praktiska och de teoretiska delarna i utbildningen. Vi varvar de praktiska delarna med teori och individuella studier och fördjupningar. Du kommer att ingå i ett engagerat arbetslag med hög kompetens och erfarenhet inom arbetsområdet.

Vi erbjuder dig ett arbete där du är en tillgång för individens utveckling och en värdefull samarbetspartner för eleverna, kunderna och dina kollegor. Dina utvecklingsmöjligheter är stora i ett nytänkande och starkt företag i positiv förändring.

Formell kompetens

Vi önskar att du har följande:
Minst två (2) års yrkeserfarenhet från lokalvård och/eller hemservice och sanering samt minst ett (1) års erfarenhet av arbete med vuxenutbildning inom yrkesområdet inom senaste 3-årsperioden.
SRY- eller PRYL-yrkesbevis är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du är ansvarsfull och kan arbeta i ett intensivt tempo. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare.

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer. Du som söker tjänsterna ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Under förutsättning att Lernia får tilldelning i aktuell upphandling gäller följande: Tillsvidareanställning/visstidsanställning på heltid/deltid med placering i Sundsvall.

Tillträdesdag

Under förutsättning att Lernia får tilldelning i aktuell upphandling och enligt separat överenskommelse.

Information

Skicka in din ansökan tillsammans med CV samt intyg/dokument som styrker din erfarenhet.

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig Ramona Zorman på: ramona.zorman@lernia.se (OBS endast frågor till denna adress, inga ansökningar).

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra entusiastiska medarbetare. Läs mer på www.lernia.se.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Det är inte bara möjligheten att utvecklas inom ett av Sveriges ledande kunskapsföretag som gör att medarbetare söker sig till oss. Visst har vi attraktiva karriärvägar och utvecklar hela tiden nya, spännande tjänster men hos Lernia bidrar du också till att skapa ett samhälle där människor kan försörja sig själva och känna sig behövda och företag kan växa och blomstra.

Vi på Lernia är med och skapar ett hållbart samhälle på ett 100-tal orter i Sverige. Det är vårt uppdrag. Så visst är det meningsfullt att få arbeta på ett ställe som gör så stor skillnad?

Välkommen att forma framtiden med oss!