Montörer El/Instrumentmontage Sundsvall

Om jobbet

Vi är inne i en expansiv fas, efter pensionsavgångar så rekryterar vi i flera discipliner.

Till vår El/Instrument grupp inom Bilfinger Industrial Services Sweden AB med placering på Akzo Nobel i Stockvik söker vi

3 Montörer El/InstrumentmontageDin uppgift

Installation, driftsättning och reparation på våra anläggningar inom den kemiska industrin som t.ex. ställverk för hög- och lågspänning samt motordrifter.

Arbeta både ute i fält som i våra verkstäder. Beredskapsarbete kan förekomma. Arbeta enligt företagets säkerhetsregler. Deltagande i det kontinuerliga förbättringsarbetet. Vi ser både unga personer med mindre erfarenheter samt personer med yrkeserfarenhet, som brinner för montagejobb och som vill utvecklas i vår verksamhet.

Din profil

Motsvarande utbildning med inriktning på el-automation. Erfarenhet från processindustrin är meriterande. Kan arbeta självständigt, är drivande och kan ta egna initiativ, men också fungera bra i grupp. God PC-vana och kunskaper i svenska och engelska, både i tal som skrift, samt ett högt säkerhetsmedvetande. Körkort för bil erfordras. Vi rapporterar våra arbetsorder samt tid i SAP.

Övrig information

Placeringsort Sundsvall, resor kan komma att ske. Urval och intervjuer sker löpande, startdatum för anställning är omgående. Vi är ca 15 elektriker på siten, vi har ambitionen att växa och bli fler, då framtiden ser ljus ut och vi gör ett bra jobb för våra kunder så tror vi på framtiden. Vi hoppas hitta någon som ser likadant på framtiden.

På siten i Stockvik är Bilfinger 50 fast anställda och ca 15 underleverantörer. Vi har stort fokus på säkerhet som vår kund delar. Vi ska gå den extra biten för vår kund, proaktivitet är viktigt och att ge fullt fokus på uppgiften och situationen är avgörande för vår framgång.

Kontaktperson: Peter Wounder Grupp-chef tel. 070-360 95 10, 060-13 42 52

Facklig kontakt: Victoria Norrman IF Metall tel: 072-353 30 48

Ansökan sker på vår hemsida under lediga tjänster. www.is-sweden.bilfinger.com

Vi har valt våra forum för rekrytering, vi är inte intresserade av fler annonsörer.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 40 000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 1100 anställda med verksamhet i hela landet, huvudkontoret ligger i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster och verkstadsservice inom petrokemi-, massa-, energi- och gruvindustrin. Läs mer om oss på: http://www.is-sweden.bilfinger.com/

Hos oss på Bilfinger är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra kompetenta medarbetare och kombinationen av våra anställdas färdigheter. I vår verksamhet står höga krav på kvalitet, säkerhet och kompetens i fokus. Som anställd erbjuds du att vara en del av en företagskultur baserad på engagemang, ansvarstagande och affärsinriktning i ständig utveckling. Bilfinger är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition.