Migrationsverket söker Boendeansvariga till Örnsköldsvik

Om jobbet

Vi söker två boendeansvariga till Örnsköldsvik. Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Då erbjuder vi ett rikt och ansvarsfullt arbetsliv med många karriärvägar.

Information om uppdraget

Som medarbetare på Migrationsverket kan du förvänta dig ett givande arbete i en dynamisk miljö som präglas av ett fokus på ständiga förbättringar, samarbete och respekt för människan. Du erbjuds även en gedigen introduktion och goda möjligheter till fortlöpande kompetensutveckling.

Vi förväntar oss att du är en god representant för Migrationsverket och har ett respektfullt bemötande såväl internt som externt. Du deltar aktivt i vårt förbättringsarbete och visar engagemang för vårt uppdrag och dina arbetsuppgifter. Du står även för Migrationsverkets värdeord: tydlighet, empati och mod.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Migrationsverket.

Arbetsuppgifter

Som boendeansvarig svarar du för planering och genomförande av in- och utflyttning av asylsökande. Du ansvarar också för att ge information till nyanlända asylsökande samt introducera dessa i boendet och lokalsamhället. Du har kontakter med hyresvärdar, vaktmästare samt övriga entreprenörer och samverkanspartners. Du utför också tillsyn av lägenheternas standard och utrustar dessa så att nya asylsökande kan erbjudas plats. Detta innefattar bilkörning med minibuss och kan innebära tunga lyft.
En del receptionsarbete ingår även i dina arbetsuppgifter såväl som dokumentation i olika datasystem och samverkanspartnerssamt andra administrativa arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

Du har gymnasiekompetens eller en annan utbildning i kombination med erfarenhet som är relevant för befattningen. Du har några års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet inom något praktiskt yrke såsom fastighetsskötsel, vaktmästeri eller liknande. Erfarenhet av arbete med professionellt bemötande är även det meriterande.

Du har god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Du har även god förmåga att kommunicera på engelska. Meriterande med ytterligare språkkunskaper. Goda kunskaper i Officepaketet och B-körkort är ett krav.

Som person arbetar du bra med andra människor samt kommunicerar på ett lyhört och smidigt sätt samt är relationsskapande. Du är även empatisk och serviceinriktad. Att hålla sig lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer är inga problem för dig. Vidare är du flexibel och anpassar dig med lätthet till ändrade omständigheter. Du är tydlig i din kommunikation och säkerställer att budskap når fram samt att förväntningarna är klara för alla berörda parter.

Vi utlyser två tjänster, en visstidsanställning till och med 31/5 2017 och ett föräldravikariat med beräknat avslut 30/9 2017. Ange i din ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av. Föräldravikariatet kan både komma att förlängas och förkortas.

Övriga upplysningar
  • Visstidsanställning
  • Kontorstider, 08.00-16.27
  • Vi tillämpar individuell lönesättning
  • Placeringsort Örnsköldsvik
  • Tillträde: Omgående med hänsyn tagen till uppsägningstid
VILL DU VETA MER

Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen kan du mejla till migrationsverket@academicwork.se
Ansvarig för processen är Anders Karlsson som ni når på ovan nämnda e-postadress. Uppge ditt namn och vilken tjänst det gäller.
Vill du veta mer om befattningen och arbetsuppgifterna kontaktar du Teamledare, Chanette Sjödin på 010-485 22 05.

Välkommen med din ansökan och meritförteckning senast 2016-10-28. För den här tjänsten tar vi inte emot ansökningar via mail eller Academic Works hemsida utan du ansöker på Migrationsverket egen sida dit du slussas automatiskt när du trycker på Ansök eller via denna länk. Då processen sker i Migrationsverkets egna system skiljer den sig något från vår normala process och exempelvis återkopplingstiden kan variera mot när du söker andra tjänster hos oss.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om företaget

Migrationsverket är det naturliga navet för migrationen till Sverige. Varje år tar Migrationsverket emot många tusen ansökningar från människor som vill arbeta, besöka, bo eller söka skydd i Sverige. De vill underlätta rörligheten över gränser genom god service och en snabb och rättssäker handläggning. Visionen är ett Sverige som med öppenhet tar tillvara den globala migrationens möjligheter.

Migrationsverket är en arbetsplats som präglas av respekt för människan. De strävar efter att ingen ska bli diskriminerad och att alla ska ges lika möjligheter.

Observera att din ansökan inte behandlas här. Vi tar endast emot ansökningar via Migrationsverkets rekryteringssystem så för att komma med i urvalet vänligen sök via länken: http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Lediga-jobb.html