Microsoftspecialist till Atea

Atea · Data & IT · 21 nov

Om jobbet

Kan du Microsoft och vill arbeta för landslaget i IT-infrastruktur? Har du ett eget driv och tycker om att samarbeta med andra? Atea Örnsköldsvik söker en till lagkompis som kan komplettera deras härliga mix av individer och driva kundernas digitalisering framåt!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en IT-konsult inom Microsoft. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direkt anställd hos Atea. Vi sköter rekryteringsprocessen i form av urval, intervju och presentation av kandidater.

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?

Arbetsuppgifter

Som IT-konsult på Atea består en stor del av din vardag av arbete mot, eller på plats hos kund. Det kan handla om små och stora uppdrag, projekt eller förvaltning. Förstudier och analyser ingår också i dina arbetsuppgifter.

Du kommer att ha ett nära samarbete med konsultkollegor och säljare på Atea för att ta fram och genomföra IT-lösningar för befintliga och nya kunder. I början av din anställning kommer en erfaren kollega att introducera dig för rutinerna hos Atea, allt för att du ska få bästa möjliga start på företaget.

I denna roll, som Microsoftspecialist hos Atea blir du självgående i rollen som expert inom Microsofts IT-lösningar. Du kommer agera rådgivare och verka för att dina kunder ska känna stort förtroende för dig som person och för Ateas samlade kompetens

Vanligt förekommande arbetsområden är:
  • Office 365
  • Azure
  • EMS, RMS
  • Intune
  • Active Directory
  • Windows 10, Windows Server
Vi söker dig som

har lämplig utbildning eller tillförskaffat dig likvärdiga kunskaper via arbetslivserfarenhet. Du behöver minst ett par års erfarenhet inom området. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs i din muntliga och skriftliga kommunikation med kunder och medarbetare.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen och kommer därför lägga stor vikt vid detta. Vi tror att du har ett eget driv och en förmåga att samarbeta med andra. I din roll som konsult är det också viktigt att du trivs i det sociala och kan vara en ambassadör för Atea ute hos kund.

START: Omgående, eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tobias Lind

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Atea bygger Sverige med IT. De har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Tillsammans bidrar de till ett effektivare lärande i skolan och stärker polis, räddningstjänst och sjukvård i deras arbete att trygga vår välfärd. Genom att skapa en IT-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige. Läs mer om Atea på https://www.atea.se.
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 nov

Om företaget