Mekanikkonstruktör till Rejlers i Sundsvall

Om jobbet

Har du erfarenhet av mekanisk konstruktion och lockas av en variationsrik arbetsvardag med projekt inom verkstads- och processindustrin? Då kan denna tjänst vara rätt för dig. Ta chansen att utvecklas i en arbetsgrupp som har en god teamkänsla. Vi söker dig som kan stå för kundens värdeord vilka är; pålitlig, framgångsrik, personlig och hälsosam.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Rejlers räkning en mekanikkonstruktör. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en anställning hos kundföretaget.

Rejlers expanderar genom nöjda kunder och ökade uppdragsvolymer och behöver därför stärka upp sitt kontor i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

I rollen som mekanikkonstruktör kommer du främst att arbeta i varierande projekt inom verkstads- och processindustrin. Dina arbetsuppgifter centreras kring konstruktion och där ingår bland annat att:
  • Utreda krav
  • Ta fram tekniska lösningar samt bedöma konsekvenser för lösningen i praktiken
  • Samarbeta med interna och externa kontakter
  • Dokumentera lösningen i bland annat 2D/3D CAD
För att ge dig de bästa förutsättningarna att komma in i rollen kommer du att ges en introduktion i arbetets rutiner och uppgifter på plats.

Vi söker dig som

Är utbildad högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik med något års arbetslivserfarenhet från relevant konstruktörsyrke. Det är meriterande om du har erfarenhet från processindustrin, men inte ett krav för tjänsten. Du har även kunskaper i ett eller flera vanligt förekommande CAD-program.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du utåtriktad och besitter en god social förmåga. Då du samverkar med andra projektdeltagare är du kommunikativ och duktig på att samarbeta. Du ser helheten och har en förmåga att sätta dig in i andras utmaningar, överväga och se till projektets bästa.

Vidare är du driven och tar egna initiativ. Då du är ansiktet utåt för kunden är du affärsmässig och har en ödmjuk framtoning där du lyssnar in dina kunder och förstår deras utmaning. Självklart har du även ett genuint intresse för affären!

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Rejlers är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. De sätter samman konsulter med olika kompetenser som samverkar för att genomföra projekt, allt från förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.
Jobbfakta
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget