Mekaniker till Lantmännen Maskin i Örnsköldsvik

Om jobbet

I arbetet som mekaniker hos Lantmännen Maskin i Örnsköldsvik får du arbeta med service och reparationer av lantbruksmaskiner, anläggningsmaskiner samt skogsmaskiner. Du kommer att arbeta med olika typer av maskiner av bl.a. märkena Volvo, Valtra, Fendt, Claas, Khun och Eco Log. Arbetet sker både i vår verkstad samt genom fältservice ute hos våra kunder. Som mekaniker är du ansiktet utåt mot kund och skall även kunna identifiera möjligheter till merförsäljning. Du utför analyser och levererar lösningsförslag till kunden. I dina leveranser har du stort fokus på att kunden skall bli nöjd.

Lantmännen Maskin värdesätter din kompetensutveckling och erbjuder dig möjlighet till utveckling inom mekanikeryrket genom interna utbildningar på de produkter som Lantmännen Maskin säljer. Tillsammans med ditt engagemang, din delaktighet och drivkraft når vi gemensamma mål.

Uppdragsgivare: Lantmännen Maskin AB

Ort: Örnsköldsvik

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 16 oktober 2016, Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Du är välkommen med din ansökan HÄR!

För information: Niclas Eriksson, telefon 073-343 41 13 niclas.x.ericsson@proffice.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig med några års erfarenhet av fordonsmekaniskt arbete. Du har en fordonsteknisk utbildning, gärna med inriktning mot maskinmekaniker eller motsvarande erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderar högt din sociala förmåga samt att du är analytisk och handlingskraftig när det gäller felsökning. Eftersom du ofta jobbar nära kunden är det av yttersta vikt att du kan kombinera dessa egenskaper. Du skall även vara en bra kollega med god samarbetsförmåga samtidigt som du skall kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du har goda kunskaper i engelska, datorvana och lägst B-körkort. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Jobbfakta
Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 29 000 svenska lantbrukare, är 10 500 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Schulstad, Gooh, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.