Mekaniker Sundsvall

Om jobbet

Vi är inne i en expansiv fas, efter pensionsavgångar så rekryterar vi i flera discipliner.

Till vår Mekanikergrupp inom Bilfinger Industrial Services Sweden AB med placering på Akzo Nobel i Stockvik söker vi

Mekaniker

Din uppgift

Att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på maskiner och anläggningar inom verksamhetsområdet, samt att medverka vid ombyggnader och nyinstallationer. Arbetet bedrivs såväl ute på fält som inne på våra verkstäder. Deltagande i det kontinuerliga förbättringsarbetet. Beredskapsarbete kan förekomma, liksom möjlighet till annat projektarbete utanför Sundsvall.

Din profil

Vi vill att du har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet för tjänsten. Erfarenhet av industriellt underhålls- eller reparationsarbete med pumpar, kompressorer eller annan roterande utrustning samt statisk utrustning som t.ex. ventiler är meriterande. Vi har en del supportsvarvar som du hanterar. Du är säkerhetsmedveten och ansvarsfull och van att ta egna initiativ då jobbet ofta är självständigt. Att kunna arbeta i grupp är också en egenskap som är viktig. B-körkort är ett krav. Du har även god PC-vana. Vi rapporterar våra arbetsorder samt tid i SAP.

Övrig information

Placeringsort Sundsvall, resor kan komma att ske. Denna tjänst innefattar beredskap. Urval och intervjuer sker löpande, startdatum för anställning är omgående. Vi är ca 20 st mekaniker på siten, vi har ambitionen att växa och bli fler, då framtiden ser ljus ut och vi gör ett bra jobb för våra kunder så tror vi på framtiden. Vi hoppas hitta någon som ser likadant på framtiden.

På siten i Stockvik är Bilfinger 50 fast anställda och ca 15 underleverantörer. Vi har stort fokus på säkerhet som vår kund delar. Vi ska gå den extra biten för vår kund, proaktivitet är viktigt och att ge fullt fokus på uppgiften och situationen är avgörande för vår framgång.

Kontaktperson: Ola Edström Grupp-chef tel. 070-676 62 12, 060-13 42 51

Facklig kontakt: Tommie Bengtsson IF Metall tel: 070-107 44 97

Ansökan sker på vår hemsida under lediga tjänster. www.is-sweden.bilfinger.com

Vi har valt våra forum för rekrytering, vi är inte intresserade av fler annonsörer.
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 40 000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 1100 anställda med verksamhet i hela landet, huvudkontoret ligger i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster och verkstadsservice inom petrokemi-, massa-, energi- och gruvindustrin. Läs mer om oss på: http://www.is-sweden.bilfinger.com/

Hos oss på Bilfinger är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra kompetenta medarbetare och kombinationen av våra anställdas färdigheter. I vår verksamhet står höga krav på kvalitet, säkerhet och kompetens i fokus. Som anställd erbjuds du att vara en del av en företagskultur baserad på engagemang, ansvarstagande och affärsinriktning i ständig utveckling. Bilfinger är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition.