Medarbetare 80%

Om jobbet

Ekoni Redovisning & Revision är en liten modern byrå i Härnösand som startade i oktober 2013. Idag är vi fyra personer som arbetar med tjänster åt små och medelstora företag. Vi söker dig som har erfarenhet av redovisning och ekonomi. Du är utåtriktad och har lätt för att ta folk, tycker om att hjälpa till och kan hålla en hög servicenivå både externt och internt.

Du har minst gymnasiekompetens med ekonomisk inriktning och/ eller YH- utbildning inom ekonomi. Vi vill att du har erfarenhet av tidigare anställningar inom ekonomi- antingen på byrå eller företag. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i både tal och skrift.

Varmt välkommen med personligt brev inklusive CV via e-post!
Maila till info@ekoni.se
Jobbfakta
Ort
Härnösand
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Redovisningsekonom
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget

Ekoni Revision kan hjälpa dig med allt från redovisning till revision. Vi månar om att hålla en hög och proffsig servicenivå för att skapa en trygghet för dig som kund.

Ekoni sätter kundens behov i centrum och vi kan till exempel utföra våra ekonomiska tjänster på plats hos dig som kund om det passar bättre.
Låt oss ta hand om Ert pappersarbete så kan Ni fokusera på Er verksamhet eller varför inte Er fritid?

Vi är medlemmar i FAR - branschorganisationen för redovisningskonsulter, revisorer och rådgivare och följer REKO, Svensk
Standard för redovisningstjänster, vilket kvalitetssäkrar vårt arbete.

Ekonis personal har lång och bred erfarenhet av redovisningstjänster inom alla slags bolagsformer, ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar och lagstadgad revision av aktiebolag, ekonomiska
och ideella föreningar, bostadsrättsföreningar, handelsbolag samt intygsskrivning/yttranden.

Vi har kontor i både Härnösand och Örnsköldsvik.

För oss är alla kunder lika viktiga!


Hitta hit

Härnösand Visa på karta

Visa var