Maskinoperatörer

Om jobbet

För uthyrning till kund söker Adecco två stycken maskinoperatörer. Uppdragsstarten är beräknad till 21 november!

Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att arbeta dagtid i par med en till maskinoperatör på en nystartad produktionslina. Ert jobb är att se till att maskinen producerar enligt instruktion och produktionsplanering. Ni ansvarar även för att packa produkterna som ni nyss tillverkat. Då linan är i uppstart får du även vara delaktig i att skriva arbetsinstruktioner för arbetsmomenten så att ni utför jobbet optimalt. Ingen programering ingår.

Vem trivs här?

Du som har en gymnasieutbildning samt något års erfarenhet av industriproduktion kommer ha en god grund att stå på. Du bör ha en teknisk bakgrund och vara van att jobba med händerna.

Din personlighet är viktig för att lyckas i detta jobb. Du bör ha en egen drift, en vilja att alltid göra ditt bästa, vara sugen på att lära dig nytt samt gilla att jobba med monotona uppgifter. Noggrannhet kommer att vara en bra tillgång för att produktionen ska bli lyckad. Du bör även ha god social förmåga då det är viktigt att du och din kollega fungerar väl ihop.


Vad erbjuder vi?


Ett långt och spännande uppdrag hos vår kund i Örnsköldsvik! Tjänsten är ett konsultuppdrag och beräknas börja ca 21 november. Du börjar uppdraget som konsult och anställd av Adecco Sweden AB. För rätt person finns det stora möjligheter till övertag av kunden efter 6-12 månader.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas under november och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Tester kommer att användas under rekryteringsarbetet.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta konsultchef Annica Johnsson 070-28 28 414

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Kontakt

Ring Annica Johnsson, 070-28 28 414

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.