Marknadsansvarig till Valmet

Om jobbet

Nu letar Valmet efter sin nästa kreativa marknadsansvarig vars ansvarsområde innefattar att leda och sätta upp marknadsstrategiska frågor och strategier. Det här uppdraget är en unik möjlighet om du vill arbeta med ett komplett utbud av marknadsföring inom ett internationellt företag. Sök redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Valmets räkning en marknadsansvarig. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd hos vårt kundföretag. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Valmet i form av urval, intervju och presentation till kunden.

Valmet erbjuder en unik möjlighet att arbeta med erfarna och engagerade kollegor där du har världen som din arbetsplats. Du utgår från Valmet i Sundsvall men samarbetar nära med flertalet internationella avdelningar.

Arbetsuppgifter

I rollen som marknadsansvarig kommer du löpande att arbeta med företagets marknadsstrategiska frågor och ansvara för samtliga kampanjer som genomförs. Under dessa kampanjprocesser kommer du att ha ett arbetsledaransvar för marknadsföringsteamet. Vidare kommer du att genomföra utvecklingsarbete av marknadsföringsstrategier samt föra ett nära samarbete med övriga resurser inom företaget så som avdelningschefer, försäljningschefer och RND-avdelningen.
Du kommer även att fungera som en stödfunktion under lansering och implementation av de avtalade marknadsaktiviteterna inom Valmets globala marknad.

Övriga arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:
  • Produktlanseringar
  • Referensmarknadsföring och försäljningsmaterial
  • Utställningar, webbsidor samt seminarium
Som marknadsansvarig hos Valmet arbetar du i en global miljö där du spelar en avgörande och bidragande roll i Valmets ständiga arbete mot fortsatta framgångar.

Vi söker dig som

Har erfarenhet av arbete med marknadsföring på ett internationellt företag. Du talar och skriver såväl svenska som engelska flytande.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Som person är du därför driven, engagerad och en kreativ teamplayer med ledarskapsegenskaper. Vidare är du strukturerad när du planerar och implementerar global marknadsföring, kommunikationsstrategier och utformar handlingsplaner för att stödja försäljningen i linje med företagets märkesstrategier.

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Linnea Lindberg

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Valmet Corporation är en ledande global utvecklare och leverantör av service och teknik inom massa-, pappers- och energiindustrin. De är 11 000 medarbetare världen över och huvudkontoret ligger i Esbo i Finland och företaget är noterade på NASDAQ OMX Helsingforsbörsen.

Företaget har en industrihistoria som sträcker sig över 200 år och nyskapades då verksamheten för massa, papper och energi blev ett eget företag vid delningen av Metsokoncernen i december 2013. Valmets nettoomsättning för 2013 var cirka 2,6 miljarder euro. Valmets mål är att ge sina kunder väldens bästa service.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Affärsutvecklare
Projektledare
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.