Lärare - världens viktigaste yrke!

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Du är behörig lärare eller obehörig med rätt kvalifikationer i övrigt. Du är trygg och bekväm i att arbeta i skolan, och är intresserad av att bygga upp ett härligt team av kvalificerad skolpersonal. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på uppdrag, och längden på ett uppdrag kan skilja sig åt - allt från någon vecka till termin/läsår. En fördel med att arbeta via oss är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera skolor och orter. Samt att du får bra ersättning, stöd och handledning och ingå i ett team där kollegialt lärande och skolutvecklingsfrågor är viktiga. Hos oss får lärare vara lärare och göra skillnad varje dag!

Din profil

Du är utbildad lärare och/eller har erfarenhet från att undervisa och trivs i skolans olika miljöer. Du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever. Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Du har vilja och drivs av att utveckla och förbättra undervisningen. Har du ytterligare behörigheter är det positivt.

Som person är du engagerad, ansvarstagande, flexibel och drivkraftig. Du har ett förhållningssätt där allt är möjligt, samt en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa förtroendefulla relationer på alla nivåer. Kanske är du lärare idag men vill testa något nytt? Kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka?

Lön på fredag
Som timanställd på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald på fredagar.

Du är varmt välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta kandidatansvariga Pawel Hedberg på tfn: 073-351 27 32

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Pawel Hedberg, 073 351 27 32

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 maj

Om företaget

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu