Landskapsarkitekter

Om jobbet

Sundsvall växer och nu söker vi dig som vill vara delaktig i att skapa trivsamma och vackra miljöer för Sundsvallsborna.

Sundsvall är med 97 000 invånare ett naturligt centra i regionen med starkt näringsliv, satsningar på idrott, kultur och skola som skapar utvecklingsmöjligheter för både människor och företag. Sundsvall är inne i en expansiv fas med stora utvecklingsprojekt på gång och Stadsbyggnadskontoret har en viktig roll när det gäller att öka kommunens attraktivitet och planera för framtiden. I arbetet med att förtäta och utveckla staden behöver Stadsbyggnadskontoret förstärkning och söker nu en landskapsarkitekt till planavdelningen och en landskapsarkitekt till Mark- och exploateringsavdelningen. De båda tjänsterna ska samarbeta och samverka för Sundsvalls utveckling.

Arbetsuppgifter

Som landskapsarkitekt kommer du att vara delaktig i att utforma allmänna platser, stråk och att skapa trivsamma utemiljöer. Vi söker dig som har ett genuint intresse för staden och som vill vara med oss och utveckla trivsamma och kvalitativa stadsmiljöer.

Du kommer framförallt att jobba med planering och gestaltning. I rollen ingår även att leda eller medverka i framtagandet av långsiktiga planer och utredningar för utveckling av kommunens stads- och parkmiljöer. Du kommer dessutom fungera som stöd för övriga planerare och projektledare inom avdelningarna vid anläggning av offentliga miljöer där landskapsarkitekturs kompetenser efterfrågas.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som:
  • har landskapsarkitektutbildning eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant för uppdraget
  • är en skicklig gestaltare med god illustrationsförmåga, har god datorvana och känner sig trygg i programvaror som InDesign, Photoshop, Illustrator, Autocad och Sketchup
  • har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från tidigare liknande arbete.

Som person är du engagerad och har en god samarbetsförmåga. Du kan se helheter i stadsbyggandet och har ett intresse av att vara med och forma staden samt utveckla stadens parker och offentliga miljöer. För att trivas i rollen är du utåtriktad och kommunikativ då arbetet innebär många kontakter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder ett jobb med varierande och utvecklande arbetsuppgifter där du blir en del av ett professionellt och engagerat team. Tjänsterna är en möjlighet för dig som vill vara med och skapa attraktiva livsmiljöer i Sundsvalls kommun. Kommunen erbjuder även ett förmånligt friskvårdsavtal samt friskvårdstimme.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta avdelningschef Susanne Klockar Öhrnell, tfn 060-19 13 64 alt 070-322 19 32 eller avdelningschef Gunnar Westerlund, tfn 070-324 16 41.

Facklig företrädare

Sveriges Ingenjörer, Tony Ersson, tfn 060-19 12 90.

Övrigt

Tjänsterna är tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Sista ansökningsdag 2016-10-31

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Arkitekt
Kontakt

Ring Susanne Klockar Öhrnell, 060-19 13 64

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget