KVALIFICERAD LASTBILSMEKANIKER

Om jobbet

Vi söker nu

KVALIFICERAD LASTBILSMEKANIKER

Till vår anläggning i Sundsvall.

På vår verkstad i Sundsvall jobbar vi både med lastbilar och efterfordon samt dess påbyggnader.

Vi söker dig som har god erfarenhet av felsökning, service och reparation av moderna lastbilar, men inte heller är främmande för reparation och service av olika typer av tunga fordon/efterfordon. Har du körkortsbehörighet C och E så är det meriterande. Vana att jobba med dator och verkstadssystem är också ett stort plus.

Som person är du drivande och positiv. Du är en problemlösare med god service och kunden i fokus. Du kan arbeta självständigt och samarbeta med dina kollegor i vårt team. Våra kärnvärderingar: kunden först, respekt för varandra och kvalitet är grunden i allt vi gör.

Du är välkommen med din ansökan till vår Verkstadschef

Torbjörn Bergström

Mobil: 0704 954011

E-post: torbjorn.bergstrom@ststrailerservice.se

Eftersom vi rekryterar löpande ber vi Dig att snarast skicka in din ansökan.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Torbjörn Bergström, 0704 954011

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag
17 verkstäder och drygt 160 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr och vår plan är att finnas på några orter till. Vi skall finnas där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer. Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna. Alla kunder är lika viktiga för oss. Det som gör oss unika är vårt rikstäckande verkstadsnät, vårt tydliga kundfokus och målet att alltid leverera snabb och effektiv service till en rimlig peng.


Hitta hit

Sundsvall Visa på karta

Visa var