Kundtjänstmedarbetare

Om jobbet

Vi söker nu en person som vill bidra med förstklassig service och support till vår kunds kunder. Brinner du för att ge god service och support? Är du snabb med att lära dig nya datasystem? Tycker du om att bidra med det lilla extra? Då tycker vi att du ska söka denna tjänst.

Att vara konsult hos oss på Poolia är ett strategiskt val i din karriär. Du hamnar i strålkastarljuset både hos oss på Poolia och hos våra kunder. Låter det intressant? Ta chansen!

Arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att serva, svara på frågor och utbilda kunderna inom de system och inom den verksamhet som vår kund har.

Utbildning/erfarenhet

Vi vill att du idag har jobbat inom kundtjänst/service/suppport eller liknade arbete i några år och att du har erfarenhet av att sätta dig in i nya datasystem och bemöta och hantera kunder på ett trevligt och pedagogiskt sätt.

Viktigt är också att du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.