Kundtjänst Sundsvall

Om jobbet

Poolia söker dig som trivs med telefonen som främsta arbetsredskap och som har en passion för kundservice inför kommande uppdrag i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

Vill du ha omväxlande arbetsuppgifter, träffa och arbeta med olika människor och få inblick i nya branscher och företag? Då kommer du gilla att jobba som konsult hos Poolia. Som konsult är du anställd av oss men har din arbetsplats hos vår kund. Att vara konsult på Poolia innebär en trygg anställning i grunden och öppnar samtidigt upp en värld av spännande konsultuppdrag hos våra uppdragsgivare.

Arbetsuppgifterna som medarbetare inom kundtjänst kan variera men huvuduppgiften är att ge service till externa kunder via telefon och mail. En viktig del av jobbet är att utifrån kundens behov guida och informera. Enklare administrativa uppgifter kan komma att ingå i kundtjänstrollen. Arbetstempot är periodvis högt och det är viktigt att du i stressiga situationer har förmågan att prioritera och behålla lugnet.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som lägst har gymnasieutbildning och några års arbetslivserfarenhet inom ett kundtjänstarbete.

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. För att nå framgång i rollen krävs att du har god telefon- och datorvana samt är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt kundbemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera kreativa lösningar.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Följ oss gärna på Twitter @PooliaNorr
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.