Kundansvarig Säljare till Stena Recycling

Om jobbet

Är du en person som värdesätter långvariga relationer med kunder och en person som älskar att göra affärer som bidrar till hållbar miljö? Nu har du möjligheten att kombinera dessa två i en roll som kundansvarig säljare på Stena Recycling! Ansök redan idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

För direkt rekrytering till Stena Recycling söker vi nu en kundansvarig säljare för Timrå/Sundsvall.

I vår värld är ingenting förbrukat. Vi samlar in allt tänkbart restmaterial som uppstår från både verksamhet och produktion. Vi förädlar materialen och låter dem leva vidare som råvaror till nya produkter eller ny energi. På så vis gör vi återvinning till en hållbar affär för ditt företag samtidigt som vi tillsammans hjälps åt att maximera en återanvändning av jordens ändliga resurser. För oss är det ett arbete som aldrig tar slut.

Nu söker vi dig som vill anta rollen som kundansvarig säljare och dig som genom goda relationer vill hjälpa företag och organisationer med attraktiva miljötjänster.

Denna rekrytering hanteras av Academic Work och Stena Recyclings önskemål är att alla frågor runt rekryteringen går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som kundansvarig säljare blir din uppgift att sälja våra attraktiva miljötjänster till nya och befintliga kunder inom framför allt företag och organisationer men även till fastighets- och bostadsrättsföreningar. Våra tjänster innefattar insamling av de flesta återvinningsbara material samt kopplade mervärdestjänster som exempelvis kärltvätt och bemanningstjänster m.m.

Din region är Timrå/Sundsvall med Omnejd. Resor över dagen är vanligt förekommande och övernattningar kan även bli aktuella i vissa fall. Tjänstebil ingår från dag ett.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet av fältförsäljning och uppsökande försäljningsverksamhet.
  • Körkort B
Vidare har du förhandlingsvana, dokumenterat goda resultat, vana av såväl stora som små affärer, erfarenhet av offert- och avtalsskrivning samt en god vana att hantera dator som dagligt verktyg.

Du är en person som värdesätter långvariga och goda relationer och hittar energi i mötet med kunder. Du är en god lyssnare, har en god initiativförmåga och ett högt personligt driv, samtidigt som laganda är ledord. Du strävar alltid efter att bli bättre på det du gör och ser tävling som en naturlig del av vardagen. Du är inte heller rädd för att kavla upp ärmarna och skita ner dig för att hjälpa kunderna. Vidare talar och skriver du flytande svenska för att underlätta kommunikationen med kunder.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan och se till att uppdatera ditt CV och personliga brev med relevant information. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på joakim.soderstrom@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

PLATS: Timrå/Sundsvall

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Joakim Söderström, 072-222 04 57

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

För mer information om Stena Recycling och dess tjänster, besök stenarecycling.se