Kreativ marknadsassistent sökes till väletablerat bilbolag i Sundsvall!

Om jobbet

Är du studerande med inriktning marknadsföring, kommunikation, PR eller grafisk design och söker det perfekta extrajobbet? Just nu söker Academic Work för vår kunds räkning en marknadsassistent på deltid. Vi söker dig som är flexibel, kreativ, strukturerad och trivs med att jobba självständigt under eget ansvar. Intresserad? Läs mer nedan och skicka in din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en marknadsassistent. Vår kund är ett väletablerat bilbolag som nu behöver stöttning i deras marknadsföring och eventplanering.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work. Därav går alla samtal och mail kring tjänsten till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som marknadsassistent kommer du arbeta som ett administrativt stöd till säljare och chefer. Rollen innebär till stor del att ta fram och producera marknadsmaterial för såväl digitala som tryckta kanaler och att ha kontakt med externa marknadsbolag. Du kommer vidare att vara behjälplig i kampanjer och event för att marknadsföra bolagets produkter utåt.

Du kommer till exempel att:
 • Bidra med grafisk kreativitet vid kampanjplanering
 • Formge annonser för digitala och tryckta medier
 • Fungera som bollplank vid framtagning av material till bilhall och försäljning
Tjänsten passar dig som söker ett meriterande jobb att kombinera med dina studier. Ju mer du kommer in i rollen ju mer kommer du kunna ha möjlighet att påverka din framtida utveckling. Detta är verkligen en möjlighet för dig som har viljan och det rätta drivet.

Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasial nivå med inriktning mot Information & PR eller Grafisk Design och Kommunikation. Har du erfarenhet av likande arbete sedan tidgare ses detta som meriterande.
 • Har kunskap av Adobe programmen sedan tidigare, exempelvis In Design, Photoshop och Illustrator.
 • Innehar B- körkort.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska då detta krävs i kontakt med externa leverantörer, kunder och intern personal.
Som person är du är kreativ och tänker utanför boxen samtidigt som du lätt kan anpassar dig till bolagets grafiska profiler och riktlinjer för bland annat annonsering. Du tar ansvar för att driva ditt arbete framåt och trivs med att arbeta självständigt. Vidare är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och inte är räds för att ta kontakt med andra, detta eftersom arbete involverar kund- och/eller leverantörskontakt. Slutligen ser vi att du är stresstålig och har förmågan att prioritera ut efter tydliga tidsramar när det är mycket att göra.

Övrig information
 • Start: November enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Deltid 10 timmar i veckan beroende på behov hos vår kund
 • Placering: Sundsvall
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadsassistent
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.