Kravfångare till Solarplexus

Om jobbet

Har du erfarenhet av kravfångst och trivs i en ledarroll där du får säkerställa resultat med kvalitet? Vill du tillhöra ett företag som levererar IT-tjänster av högsta kvalité och kännetecknas av god samhörighet och gemenskap? Då är det här tjänsten för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Solarplexus räkning en kravfångare. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd hos Solarplexus. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Solarplexus i form av urval, intervju och presentation till kunden.

Solarplexus är ett företag som kännetecknas av högkvalitativa IT-tjänster och ett öppet klimat med fokus på samhörighet, där medarbetarna ofta anordnar gemensamma aktiviteter ihop. Solarplexus är i en spännande expansiv fas och söker nu en kravfångare till sitt kontor i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

I rollen som kravfångare kommer ditt arbete att centreras kring kravfångst, kravanalys och kravhantering. Du kommer aktivt att utreda kundens verksamhetskrav och bryta ner kraven till systemkrav. Vidare omsätter du underlaget till mer detaljerade krav, exempelvis Epics, User Stories samt användningsfall och dialogbeskrivningar.

Arbetet utförs i ett agilt arbetssätt där du leder kravfångstarbetet i workshopform.

Arbetsuppgifter som kan ingå:
  • Identifiering och analys av kundens verksamhetskrav och omvandling av dessa till systemkrav.
  • Dokumentera och organisera de infångade kraven och vidareförmedla till behörig part.
  • Agera metodstöd i kravarbete i projekt eller förvaltning.
Vi söker dig som

Har minst tre års erfarenhet av rollen som kravfångare. Vidare ser vi gärna att du har arbetat agilt och har dokumenterad erfarenhet som testare och/eller systemutvecklare. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav då arbetets uppgifter kräver det.

Det är meriterande, men inte ett krav för tjänsten, om du har erfarenhet av följande:
  • IBM/BPM via arbetslivserfarenhet eller utbildning
  • Scrum-metodik
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen.

Som person ser vi därför att du är självgående och ger ett gott bemötande då du representerar Solarplexus i arbetet hos kund. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att uppsatt leveransplan efterföljs, samtidigt som du trivs med att ta ledarrollen i en arbetsgrupp. Vidare har du som kravfångare möjlighet att göra skillnad och du är därför mån om att arbetet utförs noggrant och håller högsta kvalitet.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, direktrekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Johan Lennartsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Solarplexus IT-strategi är ett IT-konsultföretag med hög kompetens och mångårig erfarenhet av informationsteknik. Företaget kännetecknas av starkt resultatfokus och ansvar för att kunden snabbt får effekt av insatsen.

Solarplexus IT-strategi levererar högkvalitativa administrativa IT-tjänster i såväl enkla som stora och komplexa uppdrag. Solarplexus produktsida blir allt starkare i takt med att produkterna ständigt utvecklas tillsammans med våra kunder. Solarplexus IT-strategi har stor erfarenhet av att leverera såväl konsulttjänster, projekt, förvaltning som produkter.

På Solarplexus IT-strategi arbetar vi med uppdragsgivare från privat och offentlig sektor, såväl bank och finans, försäkring, energi, industri, telekom, landsting, kommuner som myndigheter.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 okt

Om företaget