Konstruktör till Strängbetong i Örnsköldsvik

Om jobbet

Är du nyexaminerad högskole- eller civilingenjör inom bygg, eller har du kanske några års erfarenhet inom konstruktion sedan tidigare? Oavsett vilket har du nu chansen att gör en karriär inom konstruktionsområdet hos Strängbetong i Örnsköldsvik. Här erbjuds du en möjlighet att verkligen ta tillvara på ditt intresse och forma din karriär efter det. Ansök redan idag då vi går igenom urvalet löpande.

Information om uppdraget

För direkt rekrytering till Strängbetong söker vi nu två konstruktörer som vill göra karriär inom konstruktionsområdet

Vi som arbetar på Strängbetong är måna om varandra. Vi är engagerade proffs som är ärliga och agerar affärsmässigt. Vi värdesätter nyfikenhet, lär oss ständigt nya saker och fokuserar på utveckling. En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras där vi ställer krav på delaktighet och ett personligt ansvar.

Hos oss arbetar cirka 1200 personer inom olika arbetsområden - allt från försäljning och konstruktion till produktion och montage. Att jobba hos oss på Strängbetong innebär att arbeta i ett företag med möjligheter att utvecklas och att få både små och stora utmaningar. Du får jobba i ett företag med närhet till besluten, möjlighet att påverka och där gemenskapen är stark.

Arbete inom konstruktionsområdet innebär ett spännande ansvar för att Strängbetong ska fortsätta att vara tekniskt ledande inom prefabricerat byggande. Konstruktionsavdelningen ansvarar för projektering och konstruktion av sålda byggprojekt, samt för upprättande av produktions- och montageunderlag. Vi arbetar först och främst med egna konstruktörsresurser och vid behov externa konsulter.

De här rekryteringsprocesserna hanteras av Academic Work och Strängbetongs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som konstruktör på Strängbetong är du med och utarbetar den slutliga utformningen av Strängbetongs projekt. Din övergripande uppgift blir att arbeta fram ritningar och bevaka avvikelser i projekt, tillsammans med konsulter och interna resurser, och du kommer även att utföra en del konstruktionsberäkningar.

I ett nästa steg kan du sedan välja att antingen gå en mer teknisk bana inom Strängbetong och anta en roll som handläggande konstruktör där du får möjlighet att ta ansvar för ett projekt och leda en grupp konstruktörer. Alternativt kan du bli projekteringsledare som ansvarar för tidplaner, säkerställa bemanning, projektekonomin gällande projekteringen samt samordning med andra konsulter.

Vi söker dig som
  • Har högskole-/civilingenjörsexamen inom bygg och vill projektera med hjälp av avancerade CAD-program eller arbeta med konstruktionsberäkningar.
  • Har kunskap inom AutoCad och Tekla
Som person är du strukturerad och lösningsorienterad med en god samarbetsförmåga. För att lyckas på bästa sätt i rollen är du även utåtriktad och har lätt för att kommunicera på såväl sSvenska som eEngelska.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan och se till att uppdatera ditt CV och personliga brev med relevant information. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på joakim.soderstrom@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Enligt Överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

PLATS: Örnsköldsvik

KONTAKT: Joakim Söderström, 072-222 04 57

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller, som i detta fall, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

För mer information gå in på strangbetong.se