Key account manager till Nordic Digital Solutions

Om jobbet

Har du erfarenhet av försäljning och vill ta nästa steg i din karriär? Har du ett affärssinne utöver det vanliga? Då har du hittat rätt! Hos Nordic Digital Solutions kommer du arbeta för ett tillväxtbolag i startup-miljöer, de söker dig som vill vara med och ta företaget till nästa nivå.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Nordic Digital Solutions räkning en Key account manager. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd av Nordic Digital Solutions. Vi sköter delar av rekryteringsprocessen åt Nordic Digital Solutions i form av annonsering, urval samt en första telefonavstämning. Nordic Digital Solutions genomför därefter resterande delar av rekryteringsprocessen.

Hos Nordic Digital Solutions kommer du bli en del av ett fartfyllt tillväxtföretag i start up-miljö som värnar om att medarbetarna har roligt tillsammans. Mellan dina möten kan du även hämta inspiration genom dina trevliga kollegor, bestiga Mount Everest genom med deras VR-glasögon eller bara ta det lugnt i spelrummet. Det är alla i företaget som är med och planerar de olika personalaktiviteterna som kommer äga rum.

Arbetsuppgifter

Som Key account manager på Nordic Digital Solutions kommer du arbeta med försäljning uteslutande mot företagskunder. Nordic Digital Solutions tillhandahåller produkter för extern och intern digital kommunikation för att automatisera kundens vardag. Du kommer bli en viktig del av företaget där din röst kommer räknas och du ges möjlighet att påverka redan från dag ett.

Du kommer att arbeta med kunder i alla storlekar och genom telefonen bokar du möten som genomförs antingen via webinars, fysiska möten ute hos kunden eller genom att bjuda in kunderna i en av Nordic Digital solutions showrooms i Stockolm eller Amsterdam. Nordic Digital Solutions har redan framarbetade prospekts som gör det enkelt för dig att snabbt axla rollen som Key account manager. Resor kan förekomma i tjänsten.

För att du ska ges bästa förutsättningar att komma in i rollen som Key account manager på Nordic Digital Solutions kommer du att arbeta nära försäljningschef och andra kollegor.

Vi söker dig som

har arbetslivserfarenhet från B2B-försäljning. Vi ser att du som söker har erfarenhet från försäljning i längre säljprocesser. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från försäljning av produkter av större värde, gärna inom IT eller kommunikation.

Då rollen innebär mycket eget ansvar ser vi att du är ansvarstagande och självgående i din roll för att ge dig själv de bästa förutsättningarna att lyckas. Vidare ser vi att du är affärsmässig i ditt agerande för att hitta nya lösningar för dina kunder samt för att utveckla Nordic Digital Solutions.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, rekrytering.
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Bruksner, 073-800 24 65.

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Nordic Digital Solutions förändrar hur företag kommunicerar. Vi startade i branschen 2001 och har över 15 års erfarenhet av visuell kommunikation och utveckla verksamheter med digitala skärmar. Under 2013 knoppades verksamheten av till ett eget bolag. Vi har under de två första åren växt med över 300% per år på grund av vårt dedikerade arbete tillsammans med våra kunder, och vår innovativa mjukvara.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 nov

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.