Junior tekniker inom Molntjänster sökes!

Academic Work · Data & IT · 25 jan

Om jobbet

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och drivs av att utvecklas och lära dig nya saker! Som Junior Infrastrukturtekniker kommer du att jobba med Azure en flexibel och modern molnplattform. Det här är en spännande Infrastrukturtekniker tjänst med stor möjlighet att utvecklas! Sök tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för SDC:s räkning en Junior Infrastrukturtekniker. Du kommer att arbeta i ett härligt team med kompetenta Applikationstekniker som alla har god och lång erfarenhet av området. På SDC kommer du att mötas av duktiga ledare som jobbar nära sitt team.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SDC:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SDC. SDC:s intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Junior Infrastrukturtekniker kommer du arbeta med löpande drift och installation. Du kommer bland annat att supportera Systemutvecklarna på SDC via mejl, telefon och fysiska möten i frågor som rör främst Azure. Beredskap ingår i tjänsten vilket innebär att du under vissa veckor kommer att finnas tillgänglig för arbete utöver ordinarie arbetstid.

Du kommer till exempel att:
  • Arbeta med löpande drift samt installation i Azure.
  • Automatisera övervakning och installation.
  • Fungera som support till SDC:s utvecklare i specifika frågor som rör Azure.
Tjänsten passar dig som är tekniskt intresserad och som trivs att arbeta tillsammans med kollegor i ett sammansvetsat team. Teamet har lång erfarenhet och hög kompetens och du kommer inledningsvis att få en handledare som stöttar dig i det dagliga arbetet och hjälper dig att komma in i arbetet på ett bra sätt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har relevant Högskoleutbildning, YH-utbildning eller arbetslivserfarenhet som Infrastrukturtekniker inom Azure.
  • Du har god kompetens inom Microsoft Azure.
  • Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift då intern kommunikation sker på svenska.
Det är meriterande om du har

* Certifieringar från Microsoft och ITIL.

Som person har du lätt att samarbeta med andra och är noggrann i ditt sätt att vara. Du fullföljer alltid dina arbetsuppgifter på ett bra sätt och du ser alltid till att leverera med hög kvalitet.

Övrig information
  • Start: Oktober
  • Omfattning: Heltid 8-17, beredskap förekommer.
  • Placering: Sundsvall
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 jan

Om företaget

SDC är Skogsnäringens IT-företag - ditt informationsnav när det gäller produktinformation, lagerförflyttningar och inmätning för virkes-, transport- och biobränsleaffärer. Deras tjänster finns i hela kedjan mellan skog och industri. Enligt anställda är det bästa med SDC är att IT och skog förenas på ett konkret sätt, dessutom är företaget lagom stort och du känner nästan alla på kontoret. Alla på SDC ska må bra och trivas på jobbet. Det är ett av SDCs strategiska mål och de jobbar aktivt för att ge sina anställda goda personalförmåner.