Junior processingenjör till Valmet

Valmet · Teknik & Ingenjör · 11 dec

Om jobbet

Är du en högskole- eller civilingenjör i början av din karriär och ser din framtid i ett internationellt företag inom pappers- och massaindustrin? Är du en person som tar initiativ och levererar i tid? Vill du arbeta på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter där du får tillgång till en egen mentor i början av din karriär? Då är detta någonting för dig, sök tjänsten hos Valmet redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Valmets räkning en junior processingenjör. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. På sikt har du goda möjligheter till en anställning direkt hos kundföretaget.

Arbetsuppgifter

Som nyexaminerad ingenjör på Valmet kommer du bli en del av en grupp bestående av kunniga och erfarna processingenjörer. En stor del av ditt arbete kommer att bestå av arbete i leveransprojekt där du tillsammans med processingenjörerna ansvarar för att engineering och projektdokumentation levereras enligt tidplan.

I rollen kommer du även att arbeta med flödesscheman i AutoCAD samt definition av processmoduler, då Valmet aktivt arbetar med modularisering av sina processer. Vidare kommer du att bli en viktig resurs genom att lära dig att bemästra det moderna systemet Sitebase. Sitebase är ett system som bidrar till effektivisering samt kvalitetssäkring av informationshantering inom projekt, från uppstart till driftsättning.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att bli en effektiv och självgående processingenjör kommer du som ny på Valmet att få en mentor som hjälper dig komma in i dina nya arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

Är högskoleingenjör inom maskin, energi, kemi eller processteknik. Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift då Valmet är ett internationellt företag, övriga språk är meriterande. Du är bekant med AutoCAD och Sitebase och har en god förståelse för tekniska lösningar och system. Framförallt ser vi att du brinner för att utvecklas tillsammans med Valmet och på sikt bli en viktig resurs inom Sundsvalls pappers- och massaindustri med världen som plattform.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Som person är du serviceinriktad och har lätt för att samarbeta, då Valmets projektteam arbetar nära varandra. Vidare ser vi att du är strukturerad och värderar god kommunikation högt, detta då du kommer att arbeta i team där alla kollegor är beroende av att veta hur ni ligger till i förhållande till deadline. Valmet ser gärna att du har ett genuint intresse för att utvecklas och arbeta inom cellulosa, papper och massa.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Linnea Lindberg
Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Valmet Corporation är en ledande global utvecklare och leverantör av service och teknik inom massa-, pappers- och energiindustrin. De är 11 000 medarbetare världen över och huvudkontoret ligger i Esbo i Finland och företaget är noterade på NASDAQ OMX Helsingforsbörsen.
Företaget har en industrihistoria som sträcker sig över 200 år och nyskapades då verksamheten för massa, papper och energi blev ett eget företag vid delningen av Metsokoncernen i december 2013. Valmets nettoomsättning för 2013 var cirka 2,6 miljarder euro. Valmets mål är att ge sina kunder väldens bästa service. Läs mer på http://www.valmet.com/se
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Processingenjör
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.