Junior PLC-programmerare till Valmet

Valmet · Data & IT · 21 dec

Om jobbet

Brinner du för PLC-programmering och vill arbeta med mjukvaruutveckling för automationssystem inom industrin? Du kommer att få arbeta med den senaste tekniken och bli utbildad för ett värde av 20 000 kr varje år. Utbildningen sker i samråd med din konsultchef och din karriärpartner hos Valmet för att säkerställa långsiktighet och kvalité. Låter det intressant? Ta chansen och sök till Valmet idag.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Valmets räkning en junior PLC-programmerare för ett långsiktigt behov. Du kommer tillsvidareanställas och arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet. Valmet är ett globalt ledande bolag inom pappers- och energiindustrin som expanderar och nu vill de utöka med ytterligare en PLC-programmerare till deras kontor i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med att programmera och driftsätta PLC-system till Valmets Automationsprojekt. Du kommer att utveckla maskinlösningar för Valmets kunder samt medverka vid driftsättningar ute hos kundens anläggningar runt om i världen. I ditt arbete kommer du att sitta tillsammans med trevliga kollegor ute i Sundsbruk där Valmet har sina lokaler.
Du får en dedikerad mentor och ett skräddarsytt utbildningspaket som kommer att utformas utifrån dig och din utveckling. Då detta är ett långsiktigt behov hos Valmet kommer de satsa på dig vilket ger dig en stor chans till att klättra i karriären hos ett stort internationellt företag.

Vi söker dig som

Är utbildad högskoleingenjör med intresse för PLC-programmering. Erfarenhet av driftsättning och maskinstyrning är meriterande men inte ett krav. Har du programmerat i Siemens S7 eller arbetat i Auto Cad är det meriterande. Du trivs med att prata och skriva på både svenska och engelska då Valmets kunder ställer det som krav.

Som person är du nyfiken och vill utvecklas tillsammans med erfarna kollegor. Du ansvarar för din egen utveckling och driver på din omgivning. Du gillar att arbeta tillsammans med andra och är prestigelös, du tar dig an enklare uppdrag för att lära dig.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Linnea Lindberg

Information om kundföretaget

Valmet Corporation är en ledande global utvecklare och leverantör av service och teknik inom massa-, pappers- och energiindustrin. De är 11 000 medarbetare världen över och huvudkontoret ligger i Esbo i Finland och företaget är noterade på NASDAQ OMX Helsingforsbörsen.
Företaget har en industrihistoria som sträcker sig över 200 år och nyskapades då verksamheten för massa, papper och energi blev ett eget företag vid delningen av Metsokoncernen i december 2013. Valmets nettoomsättning för 2013 var cirka 2,6 miljarder euro. Valmets mål är att ge sina kunder väldens bästa service.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.