Junior handläggare/utredare inom trafik och infrastruktur

Sweco · Administration · 15 nov

Om jobbet

Denna tjänst kommer att erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter att först utvecklas till utredare för att sedan i nästa steg ha möjlighet att arbeta som uppdragsledare. Är du engagerad, nyfiken och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då är det dig vi söker!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Swecos räkning en junior handläggare/utredare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en anställning hos kundföretaget.

Du kommer att tillhöra Swecos kontor i Sundsvall med möjlighet att arbeta i lokala, regionala och nationella uppdrag.

Arbetsuppgifter

Inom Sweco arbetar dem utifrån den positiva kraften i människans nyfikenhet och möjligheterna i teknik och design, för att tillsammans forma framtidens hållbara samhälle. De är rådgivare inom samhällsutveckling, från strategi, analys och planering till utformning.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med utredningar inom trafik och infrastrukturplaneringens tidiga skeden. Du kommer att erbjudas arbete i olika uppdrag som kan anpassas efter ditt intresseområde, inom planering av samhälle såväl inom järnväg och trafik. Brinner du kanske för tillgänglighet eller barn i trafiken?

I ditt arbete kommer du att bistå uppdragsledare med:
  • Enklare texter
  • Underlagsmaterial
  • Bakgrundsmaterial
Du kommer också att vara delaktig i olika delar av projekt och uppdrag för att skapa förståelse för hela kedjan. Du kommer att erbjudas möjlighet att först växa in i rollen som handläggare/utredare för att sedan utvecklas till uppdragsledare. Som stöd i din utveckling kommer du att ha en mentor och ett nära samarbete med andra kollegor.

Vi söker dig som

Har intresse för samhällsutveckling, infrastruktur och människan i samhället. Du har en högskole- eller masterutbildning. Kanske har du studerat till ingenjör, samhällsvetare eller beteendevetare? Goda kunskaper i Officepaketet är en förutsättning. Vidare har du goda kunskaper inom tal och skrift i svenska samt engelska. Övriga språk är meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är nyfiken och har engagemang för ditt arbete. Du gillar att träffa människor och är social och ambitiös. För att trivas med arbetsuppgifterna har du god struktur och är självgående såväl som du har god insikt om vilken kunskap du uppnått.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Inom SwecoSociety är fokusområden välfärdsfrågor, demografi, stadsplanering, trafikutformning, regional utveckling och infrastrukturfrågor. Dessa områden påverkar människors vardag och utgör grunden till ett väl fungerande och inkluderande samhälle. Samhällsplaneringen står inför stora utmaningar, med en urbanisering som tilltar och städer som växer. Det innebär utmaningar för både städer och landsbygd. Vill du vara med och hjälpa Swecos kunder att planera för en hållbar framtid, tillsammans.

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av arbetet blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan kunder erbjudas rätt kompetens för varje sammanhang. Sweco genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16 miljarder SEK (proforma 2015).
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.