Junior Fibertekniker till expanderande företag i Sundsvall!

Om jobbet

Är du en driven person som gillar att arbeta självständigt? Då kan du vara rätt person för den här tjänsten?

Dina arbetsuppgifter

Som fibertekniker på vår kunds företag kommer du att installera stadsnät i bland annat villaområden, kontorshus, flerbostäder och på landsbygden. Dina arbetsuppgifter kommer att vara dragning av dukt/kanalisation, kabelläggning, fiberblåsning, fibersvetsning och så kallad flottning.
Du samlar fibern i ett skarvskåp och kopplar den vidare till ett elskåp genom att svetsa ihop fibertrådarna, sedan drar du fibern vidare in i fastigheten till ett pannrum, en källare eller nära en el central. Merparten av ditt arbete sker tillsammans med en erfaren kollega och allt eftersom du utvecklas i din roll kommer du få bedriva mer självständigt arbete.

Stort fokus kommer att läggas vid dig som person, det är viktigt att du har ett starkt tekniskt intresse och att du är driven och har en vilja att utvecklas. Vi tror också att du är en person som tycker att det är kul att resa i arbetet då du kommer att ha Västernorrlandslän som ditt arbetsområde.

Din profil

Skall krav:
  • Installationstekniker eller eltekniker på gymnasienivå alternativt YH/KY utbildning som fibertekniker eller har kurser inom fiber.
  • Körkort B
Villkor

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Ort: Sundsvall
Omfattning: Heltid, 7-16 (eventuell övertid tillkommer)

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Andrea Meyer, 0723020131

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Vår kund är ett av Sveriges få totalleverantörer av fasta bredbandsnät. Dom bistår sina kunder med ett komplett koncept, från design, installation och leverans till service och drift av kommunikationsnät.
Vår kund arbetar med installation av kommunikationsnät, vare sig det är ett mindre fastighetsnät eller ett större ortssammanbindande nät.
Mer information om företaget ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.