Junior byggsamordnare till Myresjöhus!

Om jobbet

Vill du vara en del av ett seniort och kompetent team som ligger i frontlinjen vad gäller utveckling och design? Du är en person som vill vara med i byggprojekts samtliga faser och bygga din kompetens från grunden? Myresjöhus söker en byggsamordnare som ska arbeta nära Sundsvallskontorets arbetsledare för att på sikt få driva dina egna projekt som arbetsledare.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Myresjöhus räkning en junior byggsamordnare som ska arbeta mot eftermarknad.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Myresjöhus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Myresjöhus. Myresjöhus intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som byggsamordnare mot eftermarknad kommer du arbeta med att koordinera de olika byggprojekt som arbetsledarna har och stötta dem i projektens olika faser. Du får följa byggprojektet i alla dess skeden, hålla kontakt med kunder, entreprenörer, fabriken och huvudkontoret. Du introduceras i arbetet med hjälp av en mentor, där du kommer att få gå bredvid för att få inblick i projektens olika faser. Du kommer också få ta del av olika internutbildningar på huvudkontoret i Jönköping.

Du kommer till exempel att:
 • Hjälpa arbetsledare med administrativa uppgifter vid upphandlingar
 • Hålla kontakt med kunder under byggprojektets gång, gällande uppföljning och problemlösning
 • Kontakt och problemlösning med underleverantörer
 • Hjälpa till att styra projektet mot fastställda kostnads-, tids-, och kvalitetsmål
Tjänsten passar dig som har ambitionen att inom 1 år ta nästa steg och bli arbetsledare, där du självständigt kommer att driva egna byggprojekt. På Myresjöhus trivs du som vill utvecklas genom att själv plocka kurser för att vässa din egen kompetens.

Vi söker dig som
 • Har byggteknisk kunskap förvärvad genom utbildning eller arbetslivserfarenhet
 • Körkort B
 • Talar och skriver svenska flytande eftersom du kommer att använda det i kontakt med kund och entreprenörer samt vid administrativa uppgifter
Det är meriterande om du
 • Är utbildad byggnadsingenjör
 • Har erfarenhet av att arbeta i projekt
 • Har arbetat med kundservice
Som person är du kunnig och kan på ett professionellt och självsäkert sätt hantera dialog med kunder och entreprenörer i olika sammanhang. Eftersom du kommer att hjälpa arbetsledare med olika uppgifter krävs det att du är flexibel och har en förmåga att agera för att driva projekten framåt. Vidare har du hög arbetskapacitet, vilket gör att du trivs när du har uppgifter som ligger i olika faser samtidigt. Det gör att du behåller fokus och gör realistiska prioriteringar. Du tar ansvar för att leverera i tid och när du stöter på problem så har du lösningar som ligger i linje med projektet och kundens mål. För att lyckas i rollen är du en person som har högt engagemang och tycker om att skapa goda relationer!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid med chans till överrekrytering
 • Placering: Sundsvall.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Myresjöhus är ett företag som förverkligar personers drömmar om att bygga sitt drömboende! Myresjöhus är en hustillverkare som ligger i frontlinjen vad gäller utveckling och design. Det kan de göra därför att de ser till att knyta till sig de mest kompetenta människorna i husbranschen, dels internt som konstruktörer, designers och utvecklare, dels externt som exempelvis fristående arkitekter som vi anlitar för att skapa vårt mångfacetterade hussortiment. Här trivs du som vill utvecklas genom att själv plocka kurser för att vässa din egen kompetens.