IT-tekniker till Sanmina

Sanmina · Data & IT · 31 dec

Om jobbet

Har du en känsla för service och ett genuint intresse för IT? Vill du tillhöra ett företag där samhörighet och utveckling står i fokus? Nu söker Sanmina SCI en IT-tekniker till deras anläggning i Örnsköldsvik!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Sanminas räkning en IT-tekniker. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd hos Sanmina. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Sanmina i form av urval, intervju och presentation till kunden. Vi har ett nära samarbete med Sanmina och deras önskemål är att alla frågor kring tjänsten ska gå till Professionals Nord: info@professionalsnord.se

Som IT-tekniker hos Sanmina blir du en del av ett fartfyllt team om sex drivna personer, där samhörighet och utveckling står i fokus. För att ge dig de bästa förutsättningarna att komma in i rollen kommer du att ges en introduktion i arbetets rutiner och uppgifter på plats.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-tekniker kommer dina arbetsuppgifter att centreras kring dagligt tekniskt stöd till användare av mjukvara och hårdvara. Du kommer att utföra installationer, konfiguration och felsökning av stationära system, arbetsstationer och servrar.

Vidare arbetar du med rekommendation av hårdvaru- och mjukvarulösningar samt deltar i utvecklingen av IT och infrastrukturprojekt. Du samverkar med övriga funktioner inom bolaget och kommunicerar teknisk information till både teknisk och icke-teknisk personal.

Vi söker dig som

Har en relevant akademisk bakgrund inom IT. Du har erfarenhet av att arbeta i programvaran Google apps samt goda kunskaper i Excel VBA (macro). Vidare har du goda språkkunskaper i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift då arbetsuppgifterna kräver detta.

Alla servrar är virtuella miljöer och har du erfarenhet av VMware och vSphere/vCenter är det meriterande, men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du serviceinriktad och trivs med att arbeta i en miljö där du kan behöva skifta fokus snabbt och arbeta mot korta deadlines. För att kunna genomföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt har du ett gott ordningssinne och arbetar strukturerat. Du har en förmåga att hitta egna sätt att ta reda på den information som behövs och lätt för att sätta dig in i nya IT-system.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. Sanmina fokuserar på utveckling och tillverkning av komplexa komponenter, såväl som försörjning av kompletta systemlösningar till OEM kunder. Vår lokala och globala närvaro, vår teknologi och våra lösningar, borgar för att vi konkurrenskraftigt hjälper våra kunder att förverkliga deras visioner. Sanmina har ca. 43 000 anställda, varav ca. 340 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar vi elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget