Inköpschef

Om jobbet

Arbetsuppgifter Inköpschef

Du ingår i företagets ledningsgrupp. Du leder inköpsarbetet och ett team på tre medarbetare. Ansvarig för leverantörsbedömningar (PPAP) och lagernivåer. Du rapporterar till VD. Du deltar och driver projekt för att säkerställa material och leverantörer. Du samarbetar med vårt huvudkontor i Tyskland.

Kompetens

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har goda kunskaper i Office paketet och har tidigare jobbat i affärssystem. Du har tidigare ledarerfarenhet. Du är van att arbeta i ledande positioner. Du har kunskaper inom LEAN.

Bakgrund

Du har minst gymnasial utbildning inom ekonomi/teknik eller annan erfarenhet vi bedömer likvärdig. Du har dokumenterade ledaregenskaper. Du har med fördel jobbat med likvärdigt arbete och inom industri tidigare.

Person

Du är som person metodisk, strukturerad och ansvarstagande. Du gillar att leda andra människor. Du har god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och utifrån det göra prioriteringar. Du gillar att arbeta i en teknisk industri.

Ansökan

Låter detta intressant så är du varmt välkommen att anmäla ditt intresse med ditt CV och ett personligt brev till:

hr@nordhydraulic.se
Märk ansökan med: Inköpschef
Sista ansökningsdag är 2016-12-16.
Urval och intervjuer sker löpande.

Vid frågor ang. tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rolf Saxe på 070 - 592 04 42.

Vid frågor ang. rekryteringen är du varmt välkommen att kontakta Lars Hallin på 070 - 480 70 17.

Facklig kontakt: Mathias Norlin, Unionen 0612-71 72 85

Vi har gjort vårt medieval och undanber oss kontakt med säljare av annonser/rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Nordhydraulic AB levererar hydrauliska ventiler och styrningar till världsledande kunder inom främst fordonsindustrin. Vi är idag ca 140 anställda och finns i Kramfors. Nordhydraulic ingår i HYDAC-koncernen med ca 7000 anställda i 50 olika företag.
Känn dig välkommen att utvecklas med oss.