Industrielektriker inom automation till Masonite Beams

Om jobbet

Om företaget

Masonite Beams tillverkar och säljer moderna, kundanpassade och effektiva träbaserade I-balksystem och tekniska lösningar. Vi är en komplett leverantör av I-balk till vägg, golv och tak och våra I-balkar har unika egenskaper och möjligheter. Läs gärna mer på www.masonitebeams.se

Vi behöver nu förstärka vårt team med en erfaren och rutinerad industrielektriker med inriktning mot automation. Masonite Beams erbjuder en stimulerande och variationsrik arbetsplats där utveckling och ständiga förbättringar står i fokus. Du kommer att få arbeta i en utvecklande miljö där varje persons kunskaper värdesätts.

Arbetsuppgifter

Som industrielektriker på Masonite Beams i Rundvik kommer du till största delen att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsutrustningen. Du kommer tillsammans med kollegor att ansvara för att den dagliga driften flyter på. Vidare kommer du att arbeta med PLC, styr och regler samt med att tyda och uppdatera elritningar och reparationsarbeten av utrustningen.

Formell kompetens

För att passa i rollen som industrielektriker inom automation har du en gedigen erfarenhet som elektriker med ett brett tekniskt kunnande samt stor förståelse för lågspänningsdirektivet och maskindirektivet. Med en dokumenterad erfarenhet av arbete i automatiserad miljö samt felsökning i kretsscheman och i styrsystemens kod har du rätt förutsättningar för att bli vår nya medarbetare. Då en stor del av din arbetsdag sker i datamiljö läggs stor vikt vid dina datakunskaper och att du känner dig väl hemma i Office-paketet, samt förstår programmeringsspråk såsom LAD eller FDB. Vi tror också att du är ett föredöme inom säkerhet då det är ett av våra största fokusområden.

Du har B-körkort och tillgång till egen bil. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är en positiv och självständig elektriker som enkelt kan ta egna beslut men som trivs bäst när du är en del av ett team där ni arbetar mot gemensamma mål. Eftersom arbetet stundtals innebär en hög arbetsbelastning krävs en god psykisk stresstålighet samt en stor portion tålamod. Du har en ambitiös och analytisk personlighet och har lätt för att hålla en hög professionell nivå, såväl internt som externt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidaretjänst direkt hos kund på heltid i Rundvik.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse/omgående.

Information

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju både innan och efter ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan senast den 21:e oktober 2016.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Mikael Höglund, mikael.hoglund@lernia.se
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail, du ansöker via lernia.se.

Masonite Beams samarbetar med Lernia Bemanning som kompetenspartner i denna process, vilket innebär att all kontakt kring tjänsten sker via Lernia.
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.