HR-ansvarig till koncern i fastighetsbranschen

Om jobbet

Till våra bolag söker vi nu en driven HR-ansvarig. Vi är en väletablerad koncern som bedriver verksamhet inom teknisk fastighetsservice, fastighetsförvaltning samt förvaltning av bostadsrättsföreningar. Våra bolag finns representerade från Gävle till Luleå med tyngdpunkt i Sundsvall. Koncernen består av närmare 200 medarbetare och rollen har ett övergripande operativt ansvar för samtliga HR-frågor.

Erfarenhet och kompetens
För rollen krävs ett tydligt arbetsgivarperspektiv i kombination med att du vill vara med och utveckla våra arbetsplatser till nästa nivå. Du kommer att arbeta med både operativa och strategiska personalfrågor. Du är direkt underställd VD och är den som ansvarar för löpande rapportering av HR-ärenden till företagets ledningsgrupp.

I det operativa arbetar du både högt och lågt och stödjer koncernen i frågor som spänner över hela personalområdet. Du kommer exempelvis att arbeta med rekrytering, arbetsrätt, pensionslösningar samt arbetsmiljöfrågor. En viktig uppgift är att uppdatera och implementera policys och rutiner inom HR-området. Du är även vår samordnare i frågor rörande hälsa och friskvårdsaktiviteter.

I det strategiska arbetet kommer du självständigt och i samverkan med andra driva och utveckla olika processer inom personalområdet för att skapa en effektiv och väl fungerande organisation.

Din profil
Du har flera års erfarenhet som HR-generalist då rollen kräver praktisk erfarenhet inom områden som rekrytering, rehab, förhandlingar, företagshälsovård, kompetenskartläggning, medarbetarsamtal och lönerevision. Vi ser gärna att du har en universitets- / högskoleexamen inom personal- eller beteendevetenskap.

Du etablerar snabbt goda relationer och visar en professionell hållning och integritet. Det är viktigt att du har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga för att kunna skapa ett bra samarbete såväl internt som externt.

Som person är du systematisk, prestigelös, engagerad och trivs i en operativ roll. Du har en mycket god administrativ förmåga, är effektiv och uttrycker dig väl i tal och skrift. Genom ditt arbete bidrar du med kompetens, trivsel och arbetsglädje. Vi förutsätter att du är en van användare av program inom MS Office.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering hos Teknisk Fastighetsservice AB.

Stationeringsort är Sundsvall. Då det förekommer resor i tjänsten krävs att du har körkort och tillgång till bil.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47. Din ansökan skickar du till petra.elf@rutinera.se Då urval och intervjuer pågår löpande ber vi dig att skicka in den snarast möjligt, dock senast den 11 December 2016.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Kontakt

Ring Petra Elf, 070-760 64 47

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget