Hemvändande ingenjör Sundsvall

Om jobbet

Avslutar du snart dina ingenjörsstudier och vill starta din karriär i Sundsvall? Då ska du höra av dig till oss på Poolia i Sundsvall redan idag. Inför kommande uppdrag söker vi ingenjörer som vill växa och utvecklas i sin yrkesroll.

Arbetsuppgifter

Vi vänder oss till dig som är nyutexaminerad ingenjör inom t.ex. maskinteknik eller processteknik, eller med några års arbetslivserfarenhet. Som konsult via Poolia får du tillfälle att jobba på populära arbetsplatser hos företag med välkända varumärken. Via oss kan du även bli direktrekryterad till någon av våra kunder.

Att vara konsult på Poolia är ett strategiskt steg i din karriär. Du hamnar i strålkastarljuset - både hos oss på Poolia, hos våra kunder och de medarbetare du kommer i kontakt med på de arbetsplatser du befinner dig. Missa inte chansen att bli en av våra eftertraktade konsulter.

Utbildning/erfarenhet

Du har en utbildning som högskole- eller civilingenjör och har kanske riktat in dig på maskinteknik, styr- och reglerteknik, anläggning, drift eller processteknik. Du drivs av ett stort intresse för teknik och inspireras av nya utmaningar och samarbetar med andra människor på ett lyhört och smidigt sätt.

Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare Olivia Hemmingsson, 060 - 64 10 32.

Ansök så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande.

Sundsvall är staden mellan bergen, vid havet, älvarna och skogarna. Här är nära till allt och du har naturen inpå knuten. Här finns också ett av Sveriges populäraste köpcentrum, norra Sveriges största citygalleria och fler restauranger och krogar än någon annanstans på de här breddgraderna. Sundsvalls Näringslivsbolags inflyttningslots hjälper dig med alla praktiska frågor som exempelvis boende, skola, fritidsaktiviteter och barnomsorg. http://naringslivsbolaget.se/etablera-och-utveckla-foretag/inflyttningsservice/

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.