Fena inom SolidWorks? Konstruktör till Rejlers i Sundsvall!

Om jobbet

Rejlers är ett av Sveriges ledande ingenjörsföretag och söker nu dig för att stärka upp teamet inom mekanik i Sundsvall! Är du driven med ett brinnande intresse för CAD-konstruktion, då har vi drömjobbet till dig. Tjänsten väntas tillsättas omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Rejlers räkning en Konstruktör inom mekanik till Sundsvall. Med en ökad orderingång behöver de dig för att stärka upp teamet. Anställningen sträcker sig fram till årsskiftet men som det ser ut nu finns goda möjligheter till förlängning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Rejlers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Rejlers.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör kommer du arbeta nära teamledare och hjälpa till vid konstruktion av projekt. Teamledaren utreder behov i aktuella kundprojekt och därefter tittar ni tillsammans på konstruktionslösningar. Din uppgift blir sedan att ta fram 2D och 3D ritningar.

Du arbetar främst i SolidWorks men även AutoCAD och övriga interna system förekommer som arbetsverktyg. Du ingår i teamet med fem andra kollegor som har spetskompetens inom mekanik. Du introduceras in i arbetet av din fadder som i det här fallet även är din teamledare. Rejlers är ett konsultföretag och arbetar därför både inhouse och ute hos kund. Fram till årskiftet kommer du främst att sitta inhouse men blir eventuell förlängning aktuellt förekommer även arbete onsite.

Rejlers är ett familjeägt företag vilket speglas i företagskulturen. Det är nära till ledningen och de är väldigt måna om sina medarbetare. De arbetar mycket med teambuilding och anordnar aktiviteter internt och tillsammans med kunder för att bygga goda förutsättningar för samarbete. Rejlers har en stark företagskultur som bygger på fyra värdeord; pålitlig, framgångsrik, personlig och hälsosam.

Tjänsten passar dig som tycker om att konstruera och som vill utvecklas inom detta. Du får möjlighet att arbeta på en arbetsplats med god sammanhållning och härlig arbetsmiljö med kompetenta kollegor och chefer.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning där du bl.a. läst mekanik, hållfasthetslära och ritteknik. Du har viss vana av konstruktion utanför skolan. Alternativt dig som har dokumenterad erfarenhet av att arbeta i CAD. Vidare söker vi dig som:
  • är van användare av SolidWorks
  • kommunicerar väl på svenska i tal och skrift för att kunna kommunicera och dokumentera internt inom företaget
  • kan göra dig förstådd på engelska då det ibland förekommer underlag på engelska
Det är meriterande om du
  • arbetat inom processindustri, tung industri och tillverkande industri
  • arbetat i AutoCAD
Som person är du en problemlösare, du fullföljer dina arbetsuppgifter på ett bra sätt och du vill alltid leverera med hög kvalitet. Vidare har du skinn på näsan och vågar ställa frågor men även ta egna initiativ. För att trivas tycker du om att samarbeta med kollegor och du jobbar gärna i ett sammansvetsat team. Du har lätt för att lära dig nya saker och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Kontorstider. Heltid fram till årsskiftet med goda möjligheter till förlängning
  • Placering: Centrala Sundsvall
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Rejlers är ett företag som skapar värden för kunder, medarbetare, ägare och samhället genom att tillhandahålla optimala tekniska lösningar över generationer. Rejlers växer snabbt och är en av Nordens stora teknikkonsulter. Företaget har över 2100 medarbetare som arbetar med projekt inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. Hos Rejlers möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge.