Fastighetsskötare, Fastighets AB Balder

Om jobbet

Balder fortsätter att växa och utvecklas.
Bolagets snabba utveckling beror på nyinvesteringar men också att Balder har engagerade och kunniga medarbetare som genom laganda och samarbete skapar resultat. Vi tar vara på varandras styrkor och erfarenheter och sjösätter nya idéer för vidareutveckling av både verksamheten och personal.

Vill du vara med och vidareutveckla bolaget? Vi söker nu fastighetsskötare till Sundsvall.

Arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare är du direkt underställd områdesansvarig och arbetar nära övriga på förvaltningen. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
  • Ansvara för den dagliga driften och den inre och yttre skötseln av tilldelade fastigheter.
  • Arbeta med felavhjälpande underhåll och förebyggande arbete i och runt fastigheterna genom ronderingar, mottagande och utförande av felanmälan samt återkoppling till kund och ansvarig.
  • Inrapportera och följa upp statistik för energi- och vattenförbrukning.
  • Bistå med kontroll av utförda tjänster.
  • Medverka vid, alternativt utföra, besiktningar av lägenheter/lokaler.
  • Hantera kontakter med entreprenörer och kunder.
Erfarenhet och utbildning
Vi söker dig med ett par års erfarenhet av arbete i bostadsfastigheter som fastighetsskötare eller med likvärdigt arbete. Du är van att arbeta självständigt och är en utåtriktad person. Kunskaper och utbildning av något slag inom elektriska installationer är önskvärt. VVS tekniska anläggningar, ventilation samt styr och regler är meriterande. Du har en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Flerspråkig är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Personligt
Du kommer att vara vårt ansikte utåt genom att dagligen synas och finnas till hands för våra kunder. Du är pålitlig, engagerad, strukturerad och har en god samarbetsförmåga både med kunder och kollegor. Du är enkel att förstå och kommunicerar på ett lyhört och ödmjukt sätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Placeringsort: Sundsvall

Frågor?
Har du frågor är du välkommen att kontakta Peter Larsson på telefon 060-52 45 68.

Vi intervjuar löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast den 18 december!

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring ska möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balderaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.