Extrajobba som tekniker hos stort bolag!

Om jobbet

Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb där du kan utvecklas inom ditt intresseområde? Nu söker vi en händig och teknikintresserad person som vill arbeta som fälttekniker deltid under terminerna. För dig med ett genuint tekniskt intresse är detta arbete ett ypperligt tillfälle att få jobba praktiskt, knyta kontakter och nätverka med branschverksamma!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en student med ett brinnande teknikintresse. Vår kund är en av världens största oberoende leverantörer av IT-servicetjänster med verksamhet inom drift och övervakning, underhåll, affärssystem och informationssäkerhet. En stor del av deras verksamhet är inriktad mot service och underhåll av IT-system ute i butiksmiljö, banker och kontor.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

I rollen som fälttekniker arbetar du med service, felsökning, installation och reparation av PC, skrivare, uttagsautomater och biljettautomater ute hos vår kunds slutkunder. I början av uppdraget kommer du att få en introduktion och utbildning av seniora fälttekniker.

Arbetet inkluderar bland annat:
 • Service/support av arbetsplatsutrustning
 • Deskside support
 • Installation och ändring av ny utrustning
 • Service/support av serverutrustning
 • Uppföljning av eventuella felanmälan
Utvecklingsmöjligheter:
För dig med ett genuint tekniskt intresse är detta arbete ett ypperligt tillfälle att få jobba praktiskt ute på fält. Du bygger på din erfarenhet och får dessutom chans att knyta kontakter och nätverka med branschverksamma.

Vi söker dig som
 • Student inom IT/ teknik med minst 1,5 år kvar av dina studier
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • Grundläggande PC-kunskaper
 • Körkort B, har du tillgång till egen bil ser vi det som meriterande
Som person är du social, driven och samtidigt strukturerad. Du har ett genuint tekniskt intresse och är praktiskt lagd. Eftersom du kommer att arbeta mot slutkunder så är det viktigt att du är van att hantera situationer professionellt och konsultmässigt, då du kommer att möta olika kunder i varierande miljöer. Vidare är du väldigt noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Övrig information

START: Initialt september

UPPDRAGETS OMFATTNING: Deltid

UPPSKATTAD ARBETSTID: Ca 40h/månad, du ska ha möjlighet att arbeta ca 1-2 dagar i veckan. Kontorstider.

PLATS: Sundsvall, vissa resor förekommer i tjänsten

Denna tjänst kräver ett utdrag ur belastningsregistret. Detta gör du själv på polisens hemsida. Ansök gärna om utdrag från belastningsregistret snarast möjligt om du är intresserad av tjänsten, då handläggningstiden är två veckor. Ta med utdraget i obrutet kuvert till din intervju.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

60 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.