Extra arbete som växeletelfonist i Örnsköldsvik

Om jobbet

Om tjänsten

Är du student, pensionär eller bara vill arbeta extra?
Vi söker ju nu en växeltelefonist som kan arbetat extra hos en av våra kunder i Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du kommer att arbeta med traditionellt växelarbete och ge kundservice via telefonen. Att arbeta som växeltelefonist innebär att ta emot och koppla vidare inkommande samtal i en telefonväxel samt att hantera kundens frågor på ett korrekt sätt. I rollen ingår mycket kundkontakt där det gäller att lyssna, uppfatta samt förstå kundens behov.

Du som söker tjänsten ska arbeta under delar av v.46 samt heltid under v. 47. Behovet kan sedan forsätta under hösten och våren.

Kvalifikationer

Som person är du glad och positiv, självständig och ansvarstagande. Det är viktigt att du kan svenska och engelska i både tal och skrift. Du skall också ha goda datakunskaper, främst i Microsoft Office. Du förstår betydelsen av ett professionellt, flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Andra viktiga egenskaper är ansvarskänsla, stresstålighet och en utåtriktad framtoning.

Meriterande är erfarenhet från likande arbetsuppgifter.

Övrigt

Intervjuer sker löpande, ansök därför redan idag!
Vid frågor eller funderingar kontakta Elin Andersson, 060-15 46 00.
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Kontakt

Ring Elin Andersson, 060-15 46 00

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

KFX HR-Partner är ett Auktoriserat Bemanning och Omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som Konsult. Som Konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.