Erfarna elektriker

Om jobbet

Är du en erfaren elektriker och vill jobba i Örnsköldsvik? Då har TF Ventilation & El uppdraget för dig!

TF Ventilation & El är ett tjänsteföretag och utför en mängd olika uppdrag i form av ventilationsarbeten, elinstallationer, energioptimeringar, nybyggnationer, renoveringar och mycket mycket mer.

Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att ingå i ett team elektriker. Ni jobbar dagtid. Uppdragen varierar beroende på vilka projekt som kommer in. Området du ska jobba på är Övik men ibland kan det bli någon resa beroende på vilka projekt som kommer in. Det kan vara olika typer av larm-, data-, och elinstallationer, både stora eller små projekt spelar ingen roll i allt från egnahem till industri. Även service och reparation på allt inom området el som t.ex. värmepumpar, verkstadsmaskiner och smartahus installationer med flera.

Vem trivs här?

Du ska ha gjort din lärlingstid klar och jobbat minst 2-3 år för att passa till denna tjänst. Du ska även ha körkort för personbil så du kan ta dig mellan uppdragen. Noggrannhet och egen drift är viktiga egenskaper för att lyckas. Serviceanda, kundfokus och social kompetens tar vi för givet att du har med dig. Du får gärna tala andra språk än svenska med du måste utan problem göra dig förstådd på svenska både bland kunder och bland dina kollegor.

Vill du veta mer om företaget och känna om detta är du, gå in på hemsidan och läs mer om TF Ventilation & El. http://www.tfventel.se/


Vad erbjuder vi?


En tillsvidareanställning på ett lokalägt företag där du kan få vara med att skapa framtiden.

Då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden vill vi gärna att ska du ansöka så snart som möjligt. Vi är fullt medveten om att du troligen har en uppsägningstid innan du kan börja men vi önskar dig på plats så fort som möjligt.

Är du intresserad?
I denna rekrytering har vi tagit hjälp av Adecco att finna en toppenkandidat för denna tjänst.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta rekryteringskonsult Annica Johnsson på tel: 070-28 28 414 eller via mail annica.johnsson@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker

Ring Annica Johnsson, 070-28 28 414

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.