Ekonomiassistent Sundsvall

Om jobbet

Gillar du kombinationen siffror och service? Inför framtida uppdrag i Sundsvall med omnejd söker vi dig som vill jobba som ekonomiassistent.

Arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter:
  • leverantörsreskontra
  • kundreskontra
  • skapande av betalningsunderlag
  • in- och utbetalningar
  • månadsrapportering
  • krav- och inkassohantering
  • löpande bokföring och avstämningar
  • skattedeklaration med moms och sociala avgifter
  • allmänna administrativa uppgifter
Genom oss på Poolia Sundsvall får du tillfälle att jobba på populära arbetsplatser hos företag med välkända varumärken. Våra uppdrag varierar både avseende längd och omfattning. Vi jobbar dessutom med både stora och små företag, privata som offentliga.

Utbildning/erfarenhet

Du är utbildad inom ekonomi och har minst ett års erfarenhet av att arbeta som ekonomi assistent eller en liknande tjänst.

Vi söker dig som vant hanterar ett dagligt flöde av leverantörsfakturor och har arbetat med elektronisk hantering av dessa. Kanske har din roll varit kombinerad med ett allmänt kontorsansvar och administration.

Som person är du energisk och noggrann med stor känsla för ordning och reda. Du tar ansvar för din uppgift och strukturerar själv ditt angreppssätt. Att sätta upp och hålla tidsramar är självklart för dig. I stressiga situationer håller du dig lugn och stabil. För att lyckas i konsultrollen är det dessutom viktigt att du är öppen och positiv, trivs med att möta nya människor och snabbt sätter dig in i nya miljöer och arbetsuppgifter.

Följ oss gärna på Twitter @PooliaNorr

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.