Ekonomiassistent start omgående

KFX HR-partner · Ekonomi · 11 dec

Om jobbet

Om tjänsten

Vi söker just nu en flexibel & engagerad ekonomiassistent som kan börja omgående till en av våra kunder i Sundsvall!

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent möter du varierande ekonomiuppgifter som kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, fakturering, kontering och allmän ekonomiadministration.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och som gillar utmaningar samt har ett brinnande intresse för ekonomi.
Vidare är du serviceinriktad, nyfiken och har goda datakunskaper i framförallt MS Office-paketet och det är positivt om du har erfarenhet av olika ekonomisystem.

Du är trygg i dig själv, lojal, pålitlig och har ett självständig arbetssätt. Dessutom är du noggrann och organiserad i ditt sätt att arbeta och har lätt för siffror.

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Intervjuer sker löpande. Vid frågor eller funderingar kontakta konsultansvarig Elin Andersson 060-15 46 00.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Elin Andersson, 060-15 46 00

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

KFX HR-Partner är ett Auktoriserat Bemanning och Omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som Konsult. Som Konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.