Ekonom/administratör till Hörlings ventilteknik

Om jobbet

Har du erfarenhet av redovisning och vill ha ett varierat arbete? Vi söker nu dig som vill arbeta med ekonomi samtidigt som du får ta dig an andra uppdrag. Känns det här som någonting för dig? Sök då tjänsten direkt!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Hörlings ventiltekniks räkning en ekonom/administratör. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under 12 månaderna då tjänsten avser ett föräldravikariat.

Arbetsuppgifter

Då det är ett mindre företag kommer dina arbetsuppgifter att variera. Några av dina uppgifter är att bland annat ansvara för ekonomin i form av att registrera fakturor, betala ut löner samt redovisning. Vidare kommer du att vara ansiktet utåt för företaget genom att representera dem väl i mötet med kunder. Dina arbetsuppgifter kan också bestå av att hämta ventiler, fånga upp kunder och sälja till kunder som ringer in. Det är alltså ett varierande uppdrag med goda möjligheter till att få in en fot i branschen.
  • Registrera leverantörsfakturor
  • Svara i telefon och sälja
  • Dokumentera
  • Löner
  • Redovisning
  • Hämta ventiler
Vi söker dig som

Har erfarenhet av att arbeta som ekonom, du behöver nödvändigtvis inte vara utbildad. Huvudsak är att du känner dig trygg i arbetet med redovisning, fakturering, kalkylering och lönehantering. Vidare ser vi att du är positiv till att även utföra andra uppgifter än vad som är kopplat till ekonomi.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:
Du skall vara serviceinriktad då du är ansiktet utåt för företaget. Flexibilitet är också viktigt då ingen dag är den andra lik. I vissa perioder är arbetstrycket högt, därför är det bra om du är en lugn person som hanterar stress väl.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Hörlings ventilteknik AB grundades 2001 men har en 30 år lång erfarenhet inom branschen. Grundaren av HVT har nämligen varit delägare och VD i Ing.firman Erik Lindblom mellan åren 1986-2001, som förvärvades av HVT vid starten. Som tjänsteföretag vet Hörlings att personalen är deras viktigaste tillgång. Genom åren har dem alltid kunnat tillhandahålla en produkt som kännetecknas av mycket hög kvalitét och detta är tack vara deras personals erfarenhet och kompetens.

Vill du läsa mer om företaget:
http://www.hvt.nu/sv/om-oss/historien.htm
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Vikariat
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Administration
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 nov

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.