Controller till Sanmina-SCI

Sanmina-SCI · Ekonomi · 31 okt

Om jobbet

Trivs du i rollen som Controller och vill arbeta i en bred roll hos ett spännande bolag på frammarsch?
Sanmina söker nu en ekonom till deras anläggning i Örnsköldsvik.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Sanminas räkning en Controller. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd hos Sanmina. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Sanmina i form av urval, intervju och presentation till kunden.
Vi har ett nära samarbete med Sanmina och deras önskemål är att alla frågor kring tjänsten ska gå till Professionals Nord: info@professionalsnord.se

Som Controller hos Sanmina blir du en del av ett sammansvetsat team om tre personer, där samhörighet och utveckling står i fokus. För dig som besitter en kreativ förmåga finns möjligheten att komma med goda idéer om förbättringar gällande det interna controllerarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som controller kommer dina arbetsuppgifter att centreras kring regelbunden rapportering och bokslutsarbete. I dessa uppgifter ingår månadsrapportering, kvartalsrapportering och årsbokslut samt analysarbete. Du kommer att bidra till att upprätthålla en god kvalitet på dokument, processer och rutiner i verksamheten.

Vidare kommer du att samverka med övriga funktioner inom bolaget och bidra till förbättringar enligt deras krav och önskemål både gällande controllerarbetet samt effektiviseringar i Sanminas olika system.

Vi söker dig som

Har en kandidat- eller civilekonomexamen, gärna med inriktning redovisning och finansiering. Du har några års erfarenhet från arbete på en ekonomiavdelning samt vana av att arbeta i Excel. Vidare har du goda språkkunskaper i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift då arbetsuppgifterna kräver detta.

Det är meriterande, men inte ett krav för tjänsten, om du har erfarenhet från tillverkande industri och/eller tidigare arbete i affärssystemet Oracle.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du affärsmässig och lönsamhetsfokuserad. För att kunna genomföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt har du ett gott ordningssinne och arbetar strukturerat. Du har en förmåga att hitta egna sätt att ta reda på den information som behövs och lätt för att sätta dig in i nya IT-system.

Vidare trivs du med att arbeta i en miljö där du kan behöva skifta fokus snabbt och arbeta mot korta deadlines.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. Sanmina fokuserar på utveckling och tillverkning av komplexa komponenter, såväl som försörjning av kompletta systemlösningar till OEM kunder. Vår lokala och globala närvaro, vår teknologi och våra lösningar, borgar för att vi konkurrenskraftigt hjälper våra kunder att förverkliga deras visioner. Sanmina har ca. 43 000 anställda, varav ca. 340 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar vi elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget