Chaufför till Asfalt och Betong - Sundsvall

Om jobbet

Skanska Asfalt och Betong AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige och består av regionerna Bergmaterial, Asfalt, Betong samt Infraservice.
Region Betong är en ledande betongleverantör i Sverige och är drivande inom miljö och säkerhet. Verksamheten består av tillverkning, pumpning och försäljning av betong samt teknisk rådgivning. Vi är i en växande fas med nyinvesterade betongfabriker på nya marknader och har just nu 130 medarbetare på 24 fasta och mobila betongfabriker runt om i Sverige.
Region Betong är uppdelad i tre geografiska områden; Norr, Stockholm/Mitt samt Syd samt har mobila betongfabriker som flyttar mellan områdena.


Vi söker en erfaren och kommunikativ chaufför till Sundsvall

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leverera och lossa betong till våra kunder enligt överenskommelse samt att hålla kontinuerlig kontakt med vår betongfabrik. Du är en engagerad medarbetare som har en stor och viktig del av vår leverans till kund.
I dina arbetsuppgifter ingår också:
  • Kontinuerligt underhåll av fordonet
  • Viss hjullastarkörning
  • Diverse underhållsarbeten på betongfabriken i mån av tid
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Vi har en varierande produktion av betongtillverkning per dygn och vecka, så övertidsarbete och arbetstider på olika tider på dygnet kan förekomma.

Att köra lastbil är din grej!

Du som passar som chaufför hos oss är engagerad, social och har lätt för att kommunicera med andra. Att köra lastbil är du bra på och det är viktigt för dig att ta ansvar samt utföra ditt jobb på ett noggrant och säkert sätt. Du är flexibel och det är naturligt för dig att samarbeta med andra.

Du har också:
  • C-behörighet samt övriga lagstadgade kompetenser
  • Bra språkkunskaper i svenska och gärna även i engelska
Erfarenhet från liknande tjänst samt CE-behörighet är meriterande.

Ansök redan i dag - vi arbetar löpande med ansökningarna!

Sista chansen att ansöka är 5 december. Vi vill gärna att du bifogar ditt CV och ett personligt brev.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Områdeschef Peter Lundström på 010- 44 88 689.

Välkommen till Skanska!
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.