Byggnadskonstruktör för rekrytering till Ramböll

Om jobbet

Är du utbildad civilingenjör med några års erfarenhet som projektör inom husbyggnation eller industri? Ser du fram emot möjligheten att arbeta med tekniskt avancerade uppdrag inom utredning, projektering och produktion? Hos Ramböll erbjuds du en stimulerande vardag där fokus ligger på utveckling och kompetensutbyte i en hjälpsam och innovativ atmosfär.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Rambölls räkning en byggnadskonstruktör. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd hos Ramböll. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Ramböll i form av urval, intervju och presentation till kunden.

Ramböll är ett väletablerat företag som går starkt framåt och som en del av sin expansion utökar de nu sitt kontor i Sundsvall med en byggnadskonstruktör.

Arbetsuppgifter

I rollen som byggnadskonstruktör kommer du att involveras i ett spektrum av olika projekt, inom allt från större industri- och bostadsprojekt till mindre ombyggnationer. Du kommer att vara delaktig i samtliga skeden av projektens processer - från utredning, där du skapar, beräknar och ritar konstruktionshandlingar till projektering och slutligen produktion.

I tjänsten kommer du bl.a. att arbeta i följande program:
  • AutoCad
  • Autodesk Revit
  • Tekla Structure
I takt med att du växer in i din roll kommer du även att ha möjlighet att utöka dina ansvarsområden genom att inkludera ytterligare beräkning. Hos Ramböll kommer du att erbjudas ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter, bland annat via deras interna Akademi där medarbetare erbjuds ett brett kursutbud.

Vi söker dig som

Är utbildad civilingenjör med några års erfarenhet av projektering inom husbyggnation och/eller industri. Det är meriterande om du sedan tidigare arbetat i 3D Cad, Autodesk Revit eller Tekla Structure då du i merparten av dina uppdrag kommer att projektera i dessa program.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Vi ser därför att du har en god planeringsförmåga och är strukturerad i utförandet av ditt arbete. Vidare är du analytisk och arbetar målinriktat samtidigt som du har en förmåga att engagera dig för ditt arbete samt dina kollegor, i enlighet med Rambölls fokus på samarbete och samhörighet.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Johan Lennartsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.
Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.
Jobbfakta
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 dec

Om företaget