Bilmekaniker i Sundsvall

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker nu en bilmekaniker till vår kund i Sundsvall. Har du erfarenhet av yrket men vill ha ett miljöombyte? Ta chansen att jobba i ett sammansvetsat team på en arbetsplats med bra förmåner!
Vi söker dig med fordonsteknisk utbildning och har erfarenhet av arbete som mekaniker för person- eller transportbil. Du trivs i en miljö där det händer och har en stark vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Vår kund arbetar med flera olika bilmärken och vi tror att du som söker har ett motorintresse som omfattar mer än bara bilar. I rollen som mekaniker arbetar du huvudsakligen med att felsöka och åtgärda fel, utföra service enl. plan. Du är självklart ansiktet utåt mot kund vilket ibland innebär kundkontakt, vi tror därför att du känner dig trygg i mötet med andra och har lätt att kommunicera.

Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att StudentConsulting hanterar processen och du blir anställd direkt av vår kund. Arbetstider är dagtid, cirka 7-16. Tillträde enl. överenskommelse

Kunskaper för uppdraget

Vi tror att du som söker är en självgående person som har hög arbetsmoral och alltid strävar efter bästa möjliga resultat. Du är serviceinriktad och gillar felsökning och problemlösning. Du behärskar datorn som arbetsredskap och känner dig trygg i den elektriska felsökningen.

Vidare har du som söker:
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Erfarenhet som bilmekaniker
  • Flytande svenska i tal och skrift då kontakt med kund kräver det.
  • B-körkort.
Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tänk på att ett utförligt CV där din erfarenhet tydligt framgår ökar dina möjligheter i urvalsprocessen. Vid eventuella frågor kontakta Pontus Geijer på pontus.geijer@studentconsulting.com
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Reparatörer
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!