Bilbolaget söker ny skadecoach!

Om jobbet

Placeringsort: Kuben/Sundsvall

Dina arbetsuppgifter
Som skadecoach har du det totala ansvaret för skadeaffären innefattande personal, resultat, ledtider, kundnöjdhet och andra nyckeltal kopplade till skadeaffären. Vi är idag nio bilskadereparatörer, fem lackerare och fyra administratörer som jobbar med skador. Du kommer att rapportera till vår servicemarknadschef.

Din profil
Vi söker dig som är kommunikativ och har en förmåga att engagera medarbetare.Då skadeaffären är komplex och innehåller många olika moment i reparationskedjan, söker vi dig som har tidigare erfarenhet från processorienterad styrning och som arbetat med LEAN. Har du arbetat inom bilskadesidan så är det en merit. Erfarenhet av att leda personal och ha eget avdelningsansvar är ett krav. Du behöver ha god datavana och B-körkort är ett krav.

Du är ansvarsfull och motiverad till att driva skadeaffären framåt tillsammans med våra kompetenta medarbetare. Du bör även ha förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet, ta egna initiativ och arbeta mot uppsatta mål. Andra viktiga egenskaper för tjänsten är kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet. Våra kunder ska få en positiv upplevelse och ett professionellt bemötande. Du har ett brinnande intresse av att utveckla människor och verksamheter och självklart ett intresse för fordon och mekanik, och söker ett företag som precis som du vill växa och utvecklas.

Det är viktigt att du ser vinsten i att vara en god lagledare och att du alltid vill bidra till en god stämning bland dina kollegor. Här jobbar vi med omtanke om både kunder och kollegor, och vi vill att du ska ha en vilja att göra skillnad i ditt arbete och ge kunderna goda upplevelser. Att ta ansvar och bry sig om andra är ledord som vi håller högt på Bilbolaget.

Ansökan
Låter det intressant? Skicka din ansökan och CV till:
Fredrik Harrvik, Servicemarknadschef, e-post: fredrik.harrvik@bilbolaget.nu

Vid frågor går det bra att kontakta Fredrik Harrvik, telefon 060-18 08 49.

Välkommen med din ansökan senast den 9 december 2016.
Jobbfakta
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Bilbolaget är en familjeägd koncern som funnits sedan 1935 och finns idag på åtta orter, från Timrå i norr till Gävle i söder. Med en lång tradition inom Svensk Volvohandel erbjuder de såväl nya Volvo-, Renault-, Ford- och Dacia personbilar som begagnade personbilar och lätta transportbilar med tillhörande verkstäder för service och reparationer. Verksamheten omfattas även av tunga fordon och lastvagnar med tillhörande verkstäder. Antal medarbetare inom koncernen är drygt 420. Omsättningen för 2015 uppgick till drygt två miljarder kronor.