Beredare inom elkraft till Nektab

Om jobbet

Är du intresserad av elkraft och drivs av kontakt med andra människor? Identifierar du dessutom dig själv med egenskaper som strukturerad, nyfiken och social? Då kan du vara rätt person för tjänsten som beredare hos Nektab i Örnsköldsvik. Nektab är ett mindre medarbetarägt företag vilket gör att varje medarbetare har möjlighet att påverka, utvecklas och växa tillsammans med bolaget.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Nektabs räkning en beredare för att utöka kontoret i Örnsköldsvik.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nektabs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nektab. Vår och Nektabs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som beredare hos Nektab kommer du arbeta med att projektera och förbereda inför Nektabs nybyggnations- och underhållsprojekt av frilednings- och jordkabelnät. En stor del av arbetet handlar om kontakt med såväl interna som externa kontakter. Du kommer till största del att utföra arbetet från kontoret men en del resor för att besöka projekten ingår även i tjänsten. Du tilldelas en mentor i form av senior kollega som en del av introduktionen till din anställning.

Du kommer till exempel att:
 • Beställa material inför projekt
 • Utföra beredande administration och se till att allt är på plats inför projektstart
 • Ha kontakt med Nektabs kunder, markägare och andra aktörer som involveras i projekten
Tjänsten passar dig som har ett stort teknikintresse, lätt för att kommunicera med olika typer av människor och drivs av den sociala kontakten med andra.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har kunskaper inom elkraft, antingen från din utbildning eller genom arbetslivserfarenhet.

Alternativt har du:
 • Erfarenhet av liknande arbete
 • Gymnasiekompetens eller YH-utbildning inom elkraft eller likvärdig linje
 • Arbetat som montör eller liknande med kunskap inom högspänningsel och vill ta nästa steg i karriären
Vi söker även dig som kommunicerar väl i tal och skrift på svenska då du har mycket kontakt med markägare samt upprättar avtal.

Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet som beredare
 • Har en högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område
Som person är du strukturerad och gillar ordning och reda. Då arbetet innebär mycket kontakt med exempelvis kollegor, kunder och andra samarbetspartners är du social och har lätt för att anpassa dig och samarbeta med olika typer av människor. Rollen som beredare innefattar att samordna projektets samtliga delar och vidare är du därför ansvarstagande och gillar att lösa problem.
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Örnsköldsvik
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

55 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

NEKTAB är ett medarbetarägt konsultbolag och verkar inom eldistributionsbranschen. Nektab grundades 2007 och är idag ett koncernbolag med flera dotterbolag. Nektab vill vara det lilla företaget där de anställda ges möjlighet att påverka, göra skillnad och tillsammans utvecklas och växa med företaget. I norr arbetar man mot kunder som EON, Jämtkraft och Vattenfall.