Barnsjuksköterska till Örnsköldsvik

Om jobbet

Om uppdraget

För kunds räkning söker vi dig som är barnsjuksköterska till en barnavdelning i Örnsköldsvik, behov finns v 45-13. Dag, kväll och natt. Helgtjänstgöring ingår.

Vi hjälper till med resor och boende vid behov.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på barnavdelning med neonatalvård.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, extra sommarbonusar i form av upplevelsehelger, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson för varje konsult samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Barnsjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av arbete på barnavdelning är ett krav, erfarenhet av neonatal-/, CPAP-vård from v 32 är önskvärt.
Kunskaper i journalsystemet SysteamCross är ett plus.

Varmt välkommen med din ansökan. Tveka inte att kontakta mig på tel 0709-348840 så berättar jag mer!
Jobbfakta

Ring Karin Paulsson, 0709-348840

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget