Arkitekt till Sweco i Örnsköldsvik

Om jobbet

Är du utbildad arkitekt och intresserad av en ny utmaning hos ett av de främsta teknikkonsultbolagen inom bygg- och anläggningsteknik? Hos Sweco Architects i Örnsköldsvik får du möjligheten att utvecklas i en kreativ bransch och göra ett avtryck i samtiden samtidigt som du får närheten till världsarvet Högakusten och goda möjligheter till friluftsliv i en stad i utveckling.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Sweco Architects räkning en arkitekt. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en anställning hos Sweco.

På Sweco Architects får du möjligheten att delta i att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Som arkitekt är du med och skapar miljöer för människor att leva, verka och trivas i. För Sweco är det viktigt att leverera uppdrag med kvalité och därefter står kunskaps- och kompetensutveckling i fokus, i kombination med en trivsam miljö.

Sweco Architects ser fram emot flera intressanta och varierande uppdrag och söker därför en arkitekt som kan bidra till en fortsatt positiv utveckling av deras verksamt. Örnsköldsvikskontoret består idag av 25 medarbetare med blandad teknikkompetens varav sju arkitekter. De arbetar i varierande projekt främst till deras lokala beställare.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som arkitekt kommer du att arbeta på kontoret i Örnsköldsvik samt vara ute på platsbesök på bygganläggningar i omnejd. Du kommer att ta fram skisser och förslag samt upprätta planlösningar och formgebyggnader. Du får uppdrag av kollegor där du ritar i aktuellt program så som Revit och Sketchup. På sikt får du möjlighet att ta ett större ansvar och driva egna projekt ut mot kund.

Vi söker dig som

Har utbildning som arkitekt. Vi ser gärna att du hunnit arbeta några år inom branschen men det är inte ett krav för tjänsten. För tjänsten krävs grundläggande kunskaper i Revit, Sketchup samt Microsofts programvara. Har du arbetat i programmen Photoshop samt Indesign är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Vidare har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift, då arbetets uppgifter kräver det.

För att trivas i den här rollen tror vi att du har ett högt driv och engagemang i att avlasta andra och ta hjälp när du inte tar dig vidare. Då Sweco Architects har en god sammanhållning och hjälper varandra ser du dig själv som en teamspelare och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Framförallt är du intresserad av en långsiktig anställning där du kommer få arbeta i många spännande projekt samtidigt.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sweco Architects arbetar med alla typer av arkitektuppdrag. Från ishotellet i Jukkasjärvi till Stockholms nya tunnelbana. De är idag 650 medarbetare, placerade på 19 kontor runt om i Skandinavien. Inom Sweco Architects finns ett fokus på den lokala marknaden parallellt med att de har ett intresse att samverka nationellt och globalt. Genom deras storlek har de både spetskompetensen att genomföra de riktigt komplicerade uppdragen. Samtidigt som de har bredden av resurser att anta större uppdrag som sträcker sig över flera kompetensområden.
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Arkitekt
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget