Arkitekt till Sweco i Örnsköldsvik

Om jobbet

Är du arkitekt och intresserad av en ny utmaning hos ett av de främsta teknikkonsultbolagen inom bygg- och anläggningsteknik? Hos Sweco Architects i Örnsköldsvik får du möjligheten att utvecklas i en kreativ bransch och göra ett avtryck i samtiden samtidigt som du får närheten till världsarvet Högakusten och goda möjligheter till friluftsliv i en stad i utveckling.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Sweco Architects räkning en arkitekt. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd hos Sweco. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Sweco i form av urval, intervju och presentation till kunden. Vi har ett nära samarbete med Sweco och deras önskemål är att alla frågor kring tjänsten ska gå till Professionals Nord: info@professionalsnord.se

På Sweco Architects ges du möjlighet att delta i att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Som arkitekt är du med och skapar miljöer för människor att leva i, verka och trivas i. För Sweco är det viktigt att leverera uppdrag med kvalité och därefter står kunskaps- och kompetensutveckling i fokus, i kombination med en trivsam miljö.

Sweco Architects ser fram emot flera intressanta och varierande uppdrag och söker därför en arkitekt som kan bidra till en fortsatt positivutveckling av deras verksamt. Örnsköldsvikskontoret består idag av 25 medarbetare med blandad teknikkompetens varav sju arkitekter. De arbetar i varierande projekt främst till deras lokala beställare.

Arbetsuppgifter

I rollen som arkitekt kommer dina arbetsuppgifter att centreras kring att ta fram skisser och förslag, du kommer att upprätta planlösningar och formgebyggnader. Du driver egna och andras uppdrag samt bidrar till att upprätthålla en god kundkontakt genom att vårda kundrelationerna och hålla hög kvalitet i varje projekt.

Vidare ges du en unik möjlighet att fördjupa dina yrkesambitioner genom att ingå i ett team av olika spetskompetenser. Du delar och utvecklar din kompetens genom nätverkande och samarbete i intressanta projekt både i och utanför regionen.

Vi söker dig som

Har en universitetsexamen inom arkitektur och minst tre års relevant arbetslivserfarenhet. Du är idag väl förtrogen med byggprocessen och nyckelaktiviteter i de olika skedena. För tjänsten krävs grundläggande kunskaper i Revit, Sketchup samt Microsofts programvara. Har du arbetat i programmen Photoshop samt Indesign är det meriterande, men det är inte ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har ett befintligt nätverk inom den lokala marknaden. Vidare har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift, då arbetets uppgifter kräver det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person besitter du en god social förmåga genom att du är utåtriktad. Då du samverkar med kund samt andra projektdeltagare är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga, du ser helheten och har en förmåga att sätta dig in i andras utmaningar och se till projektets bästa.

Vidare har du en god förmåga att visualisera, är driven och tar egna initiativ. Då du är ansiktet utåt för Sweco är du affärsmässig och har ett genuint intresse för affären, sätter kunden i fokus, har en ödmjuk framtoning genom att lyssna in dina kunder och ger förslag utifrån ditt perspektiv.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sweco Architects arbetar med alla typer av arkitektuppdrag. Från ishotellet i Jukkasjärvi till Stockholms nya tunnelbana. De är idag 650 medarbetare, placerade på 19 kontor runt om i Skandinavien. Inom Sweco Architects finns ett fokus på den lokala marknaden parallellt med att de har ett intresse att samverka nationellt och globalt. Genom deras storlek har de både spetskompetensen att genomföra de riktigt komplicerade uppdragen. Samtidigt som de har bredden av resurser att anta större uppdrag som sträcker sig över flera kompetensområden.
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Arkitekt
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget