Arbetsledare inom EL

Om jobbet

Har du erfarenhet av el och att leda människor och vill jobba i Örnsköldsvik? Då har TF Ventilation & El uppdraget för dig!

TF Ventilation & El är ett tjänsteföretag och utför en mängd olika uppdrag i form av ventilationsarbeten, elinstallationer, energioptimeringar, nybyggnationer, renoveringar och mycket mycket mer.

Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att att ha ett team som i dag innehåller fem elektriker runt dig. Tanken är att ni ska bli en något större grupp framöver. Av din arbetstid tror vi att du ägnar ca 60 procent med att jobba praktiskt och ca 40 procent av din tid sker inne på kontoret med planering, projektering mm. Området du ska jobba på är Övik men ibland kan det bli någon resa beroende på vilka projekt som kommer in.

Vem trivs här?

Den som har lång erfarenhet (gärna uppemot 20 år om det är möjligt) av att jobba med el. Du behöver inte själv ha behörighet då det finns på företaget. Du ska gilla att det händer mycket runt dig, vara nyfiken och intresserad av utveckling och både gilla samt ha förmågan att få gruppen med dig. Serviceanda och social kompetens tar vi för givet att du har med dig. Du får gärna tala andra språk än svenska med du måste utan problem göra dig förstådd på svenska både bland kunder och bland dina kollegor.

Vill du veta mer om företaget och känna om detta är du, gå in på hemsidan och läs mer om TF Ventilation & El. http://www.tfventel.se/


Vad erbjuder vi?


En tillsvidareanställning på ett lokalägt företag där du kan få vara med att skapa framtiden.

Då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden vill vi gärna att ska du ansöka så snart som möjligt. Vi är fullt medveten om att du troligen har en uppsägningstid innan du kan börja men vi önskar dig på plats så fort som möjligt.

Är du intresserad?
I denna rekrytering har vi tagit hjälp av Adecco att finna en toppenkandidat för denna tjänst.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta rekryteringskonsult Annica Johnsson på tel: 070-28 28 414 eller via mail annica.johnsson@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker

Ring Annica Johnsson, 070-28 28 414

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.