ARBETSLEDARE

Om jobbet

Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med mer än 1 000 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen. www.stenarecycling.se

Stena Recycling i Timrå söker en

ARBETSLEDARE

Stena Recycling stärker nu upp med en Arbetsledare till återvinningsanläggningen i Timrå. Är du en händig person som förstår vikten av ordning och reda? Har du erfarenhet av arbetsledning och säkerhetsarbete? Då är det dig vi på Stena Recycling söker!

Din nya roll
Som Arbetsledare kommer du leda den dagliga verksamheten vid filialen i Timrå. I rollen ingår att lasta och lossa gods, utföra motagningskontroller av inkommande material samt sortering. Tillsammans med arbetsgruppen säkerställer du att ni har järnkoll på våra olika fraktioner. Att in- och utgående material följer våra leveransbestämmelser gällande tid och kvalitet, samt att drift och underhåll av maskiner och annan utrustning sker enligt rutiner. I tjänsten ingår även att rapportera fel och brister i material, produkter eller rutiner. Därutöver kommer stort fokus att ligga på att driva förbättringsarbete avseende rutiner och arbetssätt i produktionen samt vårt säkerhetsarbete framåt. Rollen passar dig som gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter och hugga i där det behövs, och samtidigt ta ansvar. Totalt på filialen arbetar 11 medarbetare. Du kommer arbetsleda fem kollegor och rapporterar till Platsansvarig.

Vi söker dig som har:
  • gymnasial utbildning inom handel, industri, teknik eller liknande
  • erfarenhet av att framföra hjullastare, truck och materialhanterare
  • erfarenhet av arbetsledning inom produktion
  • god datavana
Har du dessutom kunskap och erfarenhet av arbete med järn och metall är det meriterande.

Vi erbjuder dig
  • att bli en del i ett av branschens ledande företag
  • utbildningar i materialkunskap och arbetsledning
  • ett högt tempo
  • goda utvecklingsmöjligheter
Personliga egenskaper
Som person är du en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat och du har ett engagemang som smittar av sig på omgivningen. Du är bekväm i att fatta egna beslut och du har högt säkerhetsfokus. Du är ansvarsfull, flexibel i ditt arbetssätt och har ett gott ordningssinne. Vidare brinner du för att skapa en god kontakt med våra kunder och har ett gott affärssinne. Du trivs även bra med planeringsarbete och att följa upp siffror i produktionen för att utveckla verksamheten inom ditt ansvarsområde. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan
Är du intresserad och vill veta mer är du välkommen att kontakta Filialchef Pernilla Björkenäs, 010-445 66 79. Du söker tjänsten under "ansök". Vi vill ha din ansökan senast 2016-10-30.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Jobbfakta
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget